2777
2789
عنوان

اصرار شوهر و مادر شوهر واسه بچه دار شدن....

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زوده.

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

اصلا گوش نکن تا از زندگیت مطمین نشدی در حد حداقل سه سال بچه نیار

بله دخالت هست کار اونا

از الان جلوشون وایسا چون حامله شدی و دختر شد هم با چژ دردسر داری با اینا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
زیر پنج سال بچه نیار اشتباه

من همسن ایشون بودم ازدواج کردم... دقیقا به خواست خودمون ۵ سال موندیم بعد باردار شدم

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

منم در شرایط مشابه شما بودم هر چی میگن میشنوم و بدون کوچکترین بی احترامی در جواب میگم ان شاء الله و همون کاری که خودم صلاح میدونمو انجام میدم چون تو هر چی بگی به دخالت بیشترشون کمک میکنی چون واقعا این یه مسئله کاملا شخصیه، حالا شوهرت بخواد یه حرفی حقشه اما بقیه نه 

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 

عزیزم دیگه کم مونده شب بیان بالای سرتون 😐 بعد تازه میپرسی دلسوزیه یا دخالت 🫠

حتی داره واسه جنسیت بچه هم دخالت میکنه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
به نظرم چون نسبتا سنت بالاست به  حق دارن یکم چون دیر میشه  ولی نظر خودتو الویت قرار بده

سنش بالاس؟😐

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

حالا مگه جنسیت ش دست خودتونه دکمه شو بزنین پسر بشه    

من چمیدونممم واقعا خودم و شوهرم برامون فرق نداره ولی مادر شوهرم انقدر اصرار به پسر داره خیلی حساسم میکنه اصلا استرس میگیرم

من همسن ایشون بودم ازدواج کردم... دقیقا به خواست خودمون ۵ سال موندیم بعد باردار شدم

کار درست کردی

زیر پنج سال نباید بچه آورد ببینی اصلا طرف آدم زندگی آت هست یا نه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

پاسخ کوبنده لازم نیس ولی محترمانه بگو فعلن نه امادگیشو دارم نه دوست دارم بچه دار بشم کلا الان زیر پنج سال بچه اوردن اصلا درست نیس فعلن بگرد و عاشقی کن بچه میاد یهو میبینی ۱۰ سال گذشته و هیج غلطیم نکردی