2777
2789

سلام دوستان من شوهرم بهم خیانت کرد و خیلی راحت منو بچم رو ترک کرد و در آخر با کلی وساطت و کوتاه اومدن فقط ب خاطر رضای خدا و بچم بازم نخواست و جدا شدیم...الان من ب تنهایی و با سختی خیلی زیاد بچه دوساله ام رو بزرگ میکنم از چهار ماهگیش...فقط خدا از سختی ها و فشار مالی و روانیم باخبره....اگه قابل دونستید دعا کنید امشب یه موقعیت شغلی برام پیش بیاد بتونم خودم و بچم رو نجات بدم و عاقبت ب خیر شیم و بتونم شب ها با فکر راحت سرمو رو بالشت بذارم....

التماس دعا...انشاالله خدا به خودتون و بچه هاتون سلامتی بده 

ایشالله بحق همین شب عزیزخوده حضرت فاطمه کمکتون کنه🥺💔

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااجازه اسی بیایدتاپیک آخرم❤️🥺

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

الهی بحق امام علی حاجت روابشی

دوستای گلم♥️🙃

امشب شب قدره

میشه برام نفری یه صلوات بفرستین که بهترین خیروعافیت برای من وخانواده ام رقم بخوره وازغم رها بشیم؟

اجرتون باسید الشهدا

تنتون سالم دلتون شاد♥️♥️

🇮🇷

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری (س) 

ان شالله خدا کمکتون کنه و زندگی روی خوشش بهتون نشون بده و حاجت روا بخیر  بشین 

میشه برا رفع گرفتاری منم دعا کنین?

درمانده و آشفته شدیم

سر یک نادانی ..زندگیمون بعد ١٧ سال زندگی رفت رو هوا   

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

اسی جان ایشالا ب موقعش نتیجه این زحمات و فداکاریتو میبینی

با موفقیت بچه ت و اون ایشالا دستتو ب خوبی میگیره

برات حمد خوندم

اما از دعایی ک ایت الله بهجت برای حاجت گفته غافل نشو ک معجزه میکنه حسابی شگفت زده میشی

خیییلیم راحته 

ولی سعی کن با دل شکسته و درست انجامش بدی نه از سر‌باز کردن

باید پنج دقیقه قبل تا پنج دقیقه بعد از اذان صبح

با حالت ارتضاع و ترجیحا اشک 

۱۴ مرتبه صلوات

۴۰ مرتبه یا مولای یا صاحب الزمان ادرکنی

۱۴ مرتبه صلوات

بگی

و از اقا امام زمان بخوای برات دعا کنن

هرکاری پیدا کردی بدون ب شدت پولش برکت داره تو زندگیت 

ایت الله بهجت چشم برزخی داشته و خیلی دعاهایی ک گفته قوی ن