2777
2789

دعا کنید عشقم آزاد شه ب هم برسیم😭

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بیای تاپیک بزنی مادرت می تونه دوباره راه بره ب حق این شبهای عزیز و لطف خدا 🥲💚

شما هو برای من دعا کن 🌱

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

عزیزمم انشالله مادرتون به زودی بتونن راه برن و سلامتی شون به دست بیارن😘براشون صلوات فرستادم

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری (س) 

ان شالله سلامتیشون رو  بدست بیارن و  سایشون براتون  مستدام باشه  

میشه برا رفع گرفتاری همسر منم دعا کنین?

درمانده و آشفته شده

سر یک نادانی ..زندگیمون رفت رو هوا  

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

میشه برایه برادرم که مستاجره دعا کنید بتونه کار بگیره بزاره رو پول پیشش اینقدر اجاره نده 

براشون دعا میکنم 

اول سلامت باشن بعد مشکل مالی هیچوقت نداشته باشن