2777
2789

من کاربری مو بعد ۵ سال پیدا کردم و رفتم تاپیک هامو خوندم،، از دست شوهرم بیچاره شده بودم،، اما نگاه میکنم تو این ۵ سال چقدر با دعای نینیسایتی ها به آرزوهام رسیدم الان همه رو میگم

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا ماهم دعا کن دیگ 

بچه هم نیستم

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اونوقتا من بزور شوهرمو از خونه انداختم بیرون اما آنقدر اومد و رفت که مجبور شدم خودم برم با اینکه خونه برای خودم بود،، پدرمم خونه رو ازم گرفت و فروخت همه آواره شدیم

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

الان قدیمیای خاموش میان

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

به سلامتی🤍 واقعا الان دیگه قدیمی حساب میشم🙆‍♀️

با کاربری جدید اومدیما چندین سال قبل هم خواننده خانوش بودم

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

صاحب خونه دست از سر من بر نمی داشت،، یا کرایه رو زیاد میکرد و یا همش میگفت شوهرت کجاست و همش خونه عوض میکردم تا این که یک شب،، یک تاپیکی اینجا زدن،، احساس کردم پربازدید میشه گفتم لطفا برای خانه دار شدن من دعا کنید  واز قضا تاپیک پربازدید شد

صبح که از خواب پاشدم،، دیدم عه ۱۷۰۰ تا لایک دارمو بعد از چند ماه اولین خونمو خریدم یکشب هم که هنوز مستاجر بودم و شوهرم م،،س،ت میکرد میرفت بچه هامو میزد و ویدئو کال می‌گرفت من هم اینور خط با تصویر کتک خوردن بچه هام جیغ میزدم اومدم با یه کاربری که یادم نیست تاپیک زدم به فرقِ شکافته ی علی ع دعام کنید