2777
2789

چه جوری بعضی ها از اول نامزدی دعوا میکنن تا پیری بعد با هم ادامه میدن و طلاق نمیگیرن ؟

مثلا پدر و مادر من از وقتی بچه بودم با هم دعوا میکردن تا الان 

پدربزرگ و مادربزرگم ۷۰سالشونه هنوز با هم دعوا میکنن و قهر میکنن 

چه زندگیه 

بعد یه دوستی داشتم میگفت هر رابطه ای باید دعوا داشته باشه نمیشه با دعوا 

من فکر کنم اگه یه روز برم تو رابطه بهم بگه بالا چشمم امروزه دیگه نتونم باهاش زندگی کنم 

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو 

رابطه ای ک دعوا توش نداشته سالم نیس 

ولی ن  خیلی زیاد 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا سالم نیست ؟

نمیدونم سالم نیس دیگ  

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

اگر در رابطه ای اختلاف نظر وجود نداشته باشه یعنی یک نفر داره عقاید و انتظاراتش از رابطه پنهان میکنه 

اما مهم چگونگی دعوا هست من و همسرم معمولا دعوا نمیکنیم بیشتر مذاکره میکنیم البته منم زیاد کوتاه میام

میشه

من میشناسم خونواده هایی ک باهم دعوا نکردن

حتی یه بار

البته شاید یکی دوبار قهر اتفاق افتاده

ولی فقط قهربوده دیگه ن دعوا

چون غیر ممکن نیس

تازشم زندگی ک توش دلوا باشع ینی بی ارزشهههههه