خانما خواهشن یه کمکی کنید من یه بار رابطه داشتم حدسم اینه پیشاب بهم ریخته باشه بعدش پریود شدم شدید عذر میخوام همراه با لخته اما الان چهارده روز قبل پریودم خیلی علائم دارم درد شدید سینه،کمردرد،درد زیر شکم ،تغییر خلق و خو،درد لگن و پا خواهشن هر کی اطلاعی داره کمکم کنه ثواب داره نمیتونم الان تحت هیچ شرایطی بچه دار بشم البته عفونت خیلی شدید هم دارم
کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀
خودت میگی پریود شدی🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️خدایا به تو پناه میبرم اووووووف....بایا استرس فکرتو از کار انداخته جونم...حامله نیستی🙄🙄🙂🙂
ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜