دقت حس ششم بنده دو پاسکاله اوکیه جواب بدم یا نه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است. ************************************************* از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میترسم جواب بدم اشتباه بشه بزارین اول برسونم به چهار پنج پاسکال قدرت حس ششم رو اونموقع اوکیه دیگه ردخور نداره😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است. ************************************************* از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
چیه خب من هنوز به اون درجه از عرفانیت نرسیدم که جواب دقیق بدم باید حداقل به پاسکال یازده برسم😁😁😁😁😁😁
البته یه راه سریع هم وجود داره که مثل دو پینگه باید دو پیک بالا برم عین سوخت موشک میمونه آدم رو نوستراداموس میکنه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
میشه بگی من کی باردار میشم جنسیتش چیه آزمون استخدامی آموزش و پرورش قبول میشم یا نه
سوالاتتون خیلی سخته حداقل به پاسکال بیست نیازه برای جواب سوالتون😅😅😅
من داشتم شوخی میکردم😁😁😁😁😁😁😁😁