2777
2789
عنوان

چرا اینکارو کرد؟😂😂

139 بازدید | 8 پست

خونه داییم اینا بودیم و پسر داییم قبلا باهم بودیم و میخاست ازدواج کنیم ولی خب نشد خانواده من قبول نکردن

بعد ایشون ازدواج کردن و الان دوسال گذشته 

امروز خونشون دعوت بودیم بعد اینا تو یه حیاط دوتا خونس

بعد خونه جدید داییم اینا درست که کردن بعد این روشوییو من ندیدم و وقتی رفتم دستشویی میخلست دستامو بشورم دیدم پسر داییم نشسته سر سکو در خونشون بعد من میخاس برم دستامو بشورم رفت رفت تو خونش و درو بست و منم سریع دستامو شستم بعد پسرداییم درو باز کرد و بعد سریع بستش

بعد همه تو خونه داییم بودن فقط منو پسر داییم بیرون بودم وقتی میخاست برم خونه داییم دیدم زنش بچش۳ماهشه بغاش گرفته بود با حالت دویدن نگا من کرد و رفت سمت خونش

من حس کردم فک کرده دنبال اینم مخشو بزنم😑😂

بعد‌...بعد...بعد....بعد....بعد....بعد

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خندم گرفت نمیدونم چرا انگار برعکس بوده مثل دخترا رفتار کرده🤣🤣🤣🤣

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9628808&slug=%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%84%D8%A7%D8%BA%D8%B1%DB%8C%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%B1&postId=257947573

ما خیلی از فکرا رو میکنیم که بقه به فکرشونم نمیرسه.....ولللشش

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا