2777
2789

من::

یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

*"گرون ترین مایه دنیا اشکه چون

۱ درصدش ابه و ۹۹ درصدش احساسات...

فکر کن قبل اینکه اسیب بزنی"*

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

غمگین ترین شعر خطاب به خدا:  چه زیان تو را که من هم برسم به آرزویی

😍😍😍😍

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤
امضات قشنگه:)

منم خیلییی دوستش دارم🥲🥲🥲

امضای ینفر ؛ سید علی طباطبایی ب خدا واگذارت کردم😂😂

طفلک انقد دقیق و اینا ابروشو برده بود 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
امضای ینفر ؛ سید علی طباطبایی ب خدا واگذارت کردم😂😂 طفلک انقد دقیق و اینا ابروشو برده بود 

😅😓😅😅

چچیز هایی که نباید تجربه میکردمو کردم  جیزایی نباید میدیدم و می‌شنیدم.  چیزایی که حق من ...

میفهمم💔🥲 

ولی من منظورم این نبود 

فک میکردم باید چه گذشت باشه آخر جمله 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

میفهمم💔🥲  ولی من منظورم این نبود  فک میکردم باید چه گذشت باشه آخر جمله

😂😂نزن توحسم دیگه 

مهم رسوندن منظوره ک رسوندم الان چه وقت غلط املایی گرفتنه اخه خواهر😂

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه