2777
2789

توصیه تون به کسی که یبار خودکشی کرده ولی بهز حالش خوب نیست چیه

دکتر و روانپزشک و مشاور و ... رفته

ولی اثری نداره

۱۹ سالمه در استانه  ۲۰ سالگی ام. دانشجو ام

علت خودکشی که داشتم ناامیدی از خودم خانوادم و خدا بوده و الان هم حالم خوب نیس

من چندین بار اقدام به خودکشی کردم ولی اخرین باری که این کارو کردم ضربه سنگینی بهم وارد کرد،شکستگی جفت پاشنه پاهام و ستون فقراتم....

نمیگم هیچی خوشحالم نمیکنه،من میگم چیزایی که خوشحالم میکنه کاملا موقتی هستن،و یه مدت باعث حال خوبم هستن و یه مدت اثرشون میره

مهمونی باشگاه و... حالمو خوب نمیکنه جون از جمع بدم میاد.

چیکار کنم 

چاره چیه

منی که روحم مُرده و جسمم فقط نفس میکشه

منی که پدرم ۸ ساله سکته کرده و نمیتوته خوب راه بره و کار کنه و خوب بحرفه و از کار افتاده شده

منی که داییم تو سن ۹ سالگی بهم دست میزدم و شبا هز ترس اینکه دست بهم نزنه تپش قلب میگرفتم

منی که عاشق پسری شدم که عشقم یطرفس

چیکار کنم منی که از درد کمر و پام شب و روز ندارم

منی که خواهرم تو سن ۱۷ سالگی بخاطر درس و مشکلات خانوادگی سال ۹۸ خودکشی کرده

کسی که تک برادرش دستفروشی میکنه و نمیتونه کاور کنه خانواده رو

کسی که ۳ تا خواهر کوچک تر از خودش داره ک در حال تحصیل ان و توی کشور جزو نفرات برترن ولی توانایی خرید خوراکی براشون رو ندارم

کسی که مادرش از درد پا و دیسک کمر میناله

چیکار کنم وقتی نمیتونم کار کنم 

چیکار کنم حالم خوب شه

⌝‌‏‌من پریشان تر از آنم که تو می‌پنداری ͝🥀❤️‍🩹️

علت اینکه انسان هرگز راضی نمی‌شود و همیشه چیزهای بیشتری می‌خواهد این است که حتی اگر تمام دنیا را بدست آورد و در اختیار داشته باشد، همه‌ی آن چیزها همچنان در قیاس با خویش خودش که ابدی و بی‌نهایت است، ناچیز و هیچ است. هر چیزی که کمتر از ابدیت و بی‌نهایت باشد هرگز نمی‌تواند برای مدت زیادی شما را راضی و خرسند نگه دارد زیرا آن مخالفِ ماهیت حقیقی شماست.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توصیه چی کنیم...زندگیت روی حالت خیلی خیلی خیلی خیلی سخت....می چرخه ارتباط بیشتر بگیر با خدا

🫠💔

چرا‌حالت‌ بده؟ خدارو شکر کن خانواده پرجمعیت و خوبی داری..خیلیا آرزوی خانواده خوب دارن‌..

عجب

علت اینکه انسان هرگز راضی نمی‌شود و همیشه چیزهای بیشتری می‌خواهد این است که حتی اگر تمام دنیا را بدس ...

دقیقا ..هر چقدر داشته باشیم میگیم کمه..این خانم چیزهایی داره که برای من حسرته..خانواده پرجمعیت و دلسوز..سن مناسب برای تصمیم در مورد مسیر زندگی

عزیزم چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی که افسرده شدی اگه اینجوری بیا 

من ۱۸ سالمه 

مادرم ۲ سالم بوده مرده 

بابام ولم کرده رفته 

و الان همون بابا که ولم کرده یه زن گرفته ۲ تا بچه داره خودش معتاد پسرش که ۹ سالشه دزد شده

پیش خانواده مادرم بزرگ شدم خیلی اذیتم کردن 

۱۳ سالگی شوهرم دادن و هیچ جهیزیه ای بهم ندادن

بعدش شوهرم ۷و۸ بار بهم خیانت کرد 

خانواده شوهرم خیلی اذیتم میکنن

یه بچه ۳ ساله ام تو این سن دارم

چون جهیزیه نداشتم برام عروسی نگرفتن 

تو خونه ای که یدونه وسیله نو هم توش نبود همش کهنه قاطی پاتی

شوهرمم همه زندگیمونو کرده به اسم مادرش

و منی که ۵ ساله زندگی میکنم حتی رهن خونه ام به اسم خودمون نیست همش به اسم مادرشه

بزورم خرجی مونو میگیرم ازش

حالا باید خیلی وقت پیش میمردم

مشکل و همه دارن

خیلی روی مشکلاتت زوم کردی

نباید انقدرر عمیق به مشکلاتت نگاه کنی

بعضی مشکلات قابل حل ان 

باید سر خودتو گرم کنی با کار های خونه؛ کار و شغل و درآمد؛ رسیدگی به خودت؛ تفریح با دوست یا خانواده؛ باشگاه و...

تو که تنها نمیتونی و نباید غصه همه رو بخوری!

هر آدمی خودش مستقله و فکر و عقل داره 

با خودکشی چیزی جز خروار خاک و عذاب قبر و قیامت نصیبت نمیشه

اونوقت پشیمون میشی ولی راه بازگشت نداری 

خانوادتم داغون میکنی 

حیفه جوونی 

شاید آینده خوبی در انتظارت باشه 

بیشتر فکر کن

احساسی و احمقانه تصمیم نگیر 

خدا ایشالا به حق همین شب عزیز کمکت کنه و بهت قوت روحی و جسمی بده بتونی تحمل کنی

خودکشی تو نه تنها دردی از تو دوا نمیکنه(چون نمیدونی اونور چی در انتظارته) بلکه باعث درد بیشتر برای خانواده ات میشی. واقعا اینو میخوای؟ 

تو این دنیا فقط و فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی. میلیون ها آدم قبل تو اومدن و رفتن با مشکلات خیلی بیشتر از تو. زندگی من و تو هم به وقتش تموم میشه. 

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

تو شرایط بسیار سختی هستی،اما میدونیم که بزرگترین ریسک خودکشی رو کسانی دارن که قبلا خودکشی کردن. شرایط سخت خونوادگی واسیب خاییم که از قبل دیدی خطر رو بیشتر میکنه.

اول ازت میخوام که  به این فکر کنی که کمی افکار خودکشی رو همه ادم ها دارن و معناش این نیست که هروقت افکار خودکشی داشتی قراره این کار رو بکنی.

دون اینکه ازت میخوام با کسی که بهش اعتماد داری صحبت کنی و باهم یه قرار داد بنویسید. توش ینویسید که اگر افکار جدی خودکشی بهت دست داد یا شروع به برنامه ریزی براش کردی با این شخص‌تماس بگیری تا بهت کمک کنه.

در اخر ازت میخوام که با یه روانشناس هرچه ژزودتر تماس بگیری و کمک بخوای.میدونم که از طریق بهزیستی میشه مشاور رایگان گرفت.

نمسدونم تحت درمان افسردگی هستی یا نه اما این مهم ترین قدمه

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

باخودکشی‌هیچی حل‌نمیشه.فقط ی‌غم ب غمای مادرت اضاف‌میشه.تلاش کن حتی اگه از مهمونی‌و‌جمع‌گریزونی‌بازم‌برو تا حالت عادت‌کنه.شرایط من بدتراز‌تو‌بود ولی‌دووم اوردم توهم میتونی فدات شم‌بوس ب قلبت

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
عجب

عزیزم قصد انکار رنجتو نداشتم..ولی برای آرامش حالت خوبه که کمی به داشته هات فکر کنی..من خودمم ی‌مدته افسرده شدم و واقعا درکت میکنم..ولی خب باید توکل به خدا کرد شما سنت‌کمه راه زیادی در پیش داری