بیگناهp مدیر عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 141 عنوان بدن درد | مشاهده متن کامل بحث + 69 بازدید | 18 پست سلام دوستان کسی تجربه ی اینو داره که وقتی از خواب پا میشه انگار محکم زدنش تو خواب؟امروزم پای چپم هی گزگز میکنه 1403/01/12 | 22:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیگناهp مدیر استارتر عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 141 جوشان فکرکنم ویتامین سی هستش سالی۱-۲بارمیخورم وقتی پادردمیشم نه د هم داره
شارع_یک عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 1209 منم تو تلگرام یکی پاکسازی انجام داد برام از اون موقع حالم بدتر شد قبلشم رفته بودم پیش دعانویس دعا دا ... اون هارلوفبی من کبود میکرد دست وپام سیاه میشد .
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 نه د هم داره اوکیآخه الحمدالله اهل قرص ودارونیستماینارهم مجبوری برای بچه سوم میخورم که۲ساله منتظرشیم مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
بیگناهp مدیر استارتر عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 141 اوکی آخه الحمدالله اهل قرص ودارونیستم اینارهم مجبوری برای بچه سوم میخورم که۲ساله منتظرشیم منم نیستم ولی ویتامین ها رو میخورم