2777
2789
عنوان

پوسته دادن سر دخترم از چیه؟

183 بازدید | 16 پست

خانوما پوست سر دخترم پوسته میده زرد رنگه فقط هم جلوی سرشه بخاطر چیه شامپو جدیدی هم نزدم براش ک بگم نمیسازه

دنیا ک اومده بود هیچ پوسته ای نبود سرش الان که ۸ ماهشه اینجوری شده

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

روغن بادام تلخ بزن به کله‌قشنگش😚

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم میگه با شامپو بچه بشور مرتب ببرش کم کم خودش میره

دیر به دیر نبر حموم

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

روغن بادام تلخ بزن به کله‌قشنگش😚

وای اصلا نمیذاره دس بزنم ب سرش روغن زیتون خواستم بزنم شونه کنم داشت خفم میکرد دیگه

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

کلاه گهواره بهش میگن توی نوزاد ها خیلی شایع هست و طبیعیه 

درماتیت سبوره عاملشه  

خودش برطرف میشه معمولا

روغن زیتون یا نارگیل طبیعی به سرش بزن و ببرش حموم بعد با شونه خیلی نرم ماساژ بده

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

مامانم میگه با شامپو بچه بشور مرتب ببرش کم کم خودش میره دیر به دیر نبر حموم

با شامپو بچه میشورم دیگه ۸ ماهشه

با شامپو بچه میشورم دیگه ۸ ماهشه

اره زود زود ببر

داداش منم پوسته قهوه ای داشت قارچ بود 

ولی خب جز حموم کار خاص دیکه ای نکردیم رفت 

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

کلاه گهواره بهش میگن توی نوزاد ها خیلی شایع هست و طبیعیه  درماتیت سبوره عاملشه   خودش ...

من زیاد دیدم بچه ک نوزاده دنیا اومدنی داره سرش ازین پوسته ها این هیچی نداشت برعکس الان اینطور شده

وای اصلا نمیذاره دس بزنم ب سرش روغن زیتون خواستم بزنم شونه کنم داشت خفم میکرد دیگه

الهی ببوسش محکمممم😘🥰

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
الهی ببوسش محکمممم😘🥰

قوربونت عزیزم

اره زود زود ببر داداش منم پوسته قهوه ای داشت قارچ بود  ولی خب جز حموم کار خاص دیکه ای نکردیم ...

قراره ببرمش دکتر چند روز دیگه میگم بهش شاید شامپویی چیزی داد

قوربونت عزیزم

زنده باشی 

سلام عزیزم شما خوبین؟

ی سوال داشتم ازتون 

منم دخترم تقریبا یک ماهشه چندین بار لرزش سر درحد چند ثانیه داشته 

مخصوصا در موقع ادار 

برا دختر شما از چی بود دکتر چی گفت بهتون بازم لرزش داره ؟؟؟

من فعلا نبردم دکتر 

سلام عزیزم شما خوبین؟ی سوال داشتم ازتون منم دخترم تقریبا یک ماهشه چندین بار لرزش سر درحد چند ثانیه د ...

سلام عزیزم طبیعی بود