2777
2789

بچه داشتین حامی داشتین چقدر مضخرفه حال ادم نزدیک طلاق بعدش خوب میشم یانه سه تا بچه دارم واقعا دیگه نمیشه زندگی رو ادامه داد اعتیاد دست بزن تهمتهاش شک هاش دیگه اصلا یه سرسوزن دوسش ندارم ازش چندشم میشه کاش بمیره تا بچه هام روز خوش ببینن تورو خدا یه آمین بگین اینارو باگریه دارم میگم خیلی اذیتم کرده تازه به دخترم میگه به خاطر اعتیادمن زندگیمون خراب نشد به خاطر اشتباهات مادرت زندگیمون خراب شد خیلی خودشیفتس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم الان تو برزخم میدونم ادم بشو نیست خانواده پشتمم هستن ولی من میخوام مستقل بشم منم اعتیاد داره هر کاری کردم درست نشد فعلا که سپردم به خدا واگذارم کردم به همین شب ها جوابشو خدا بده

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
لعنت به این دنیا  لعنت به این زندگی   هر کی یه جور از زندگی میناله وراضی نیس

ولی من به زندگیم راضی بودم اگر اذیتاش نبود دیگه با مواد کشیدنش مشکل نداشتم میگفتم زهر مارتو تو راهپله بکش ولی اون توقع داشت عاشقانه دوسش داشته باشم که دیگه این کار از من بر نمیومد 

منی که دارم سه تا بچه بزرگ میکنم منی که به خاطر اعتیاد آقا از خوشی خودم میزنم هم تو خونه هم تو آرایش ...

معتاد غیرت نداره میشه بی غیرت ترین ادم 

عزیزم دعا میکنم از دستش نجات پیدا کنی تا حالا کمپ رفته

آره رفت بعد ده روز به زور خودش و خانوادش ولش کردن سالی یه بار یه ماه میخوابه خونه میگه دارم ترک میکنم ولی زهی خیال باطل خستم دیگه خسته

چیزی داره برا مهریه برداری به نامت بشه شاغلی

نه شاغل نیستم نه بابا معتاد جماعت مگه چیزی میذارن بمونه همش دود میشه ولی باباش داره میخوام یه زوری با زبون ازشون بگیرم بزارم بانک

آره رفت بعد ده روز به زور خودش و خانوادش ولش کردن سالی یه بار یه ماه میخوابه خونه میگه دارم ترک میکن ...

کنگره ۶۰ امتحان کنه شاید جواب بگیره