2777
2789
عنوان

کیا آرام بخش استفاده می کنند؟

250 بازدید | 5 پست

سلام من خیلی ادم مضطربی هستم مدام دلشوره دارم  و خیلی افکار وسواسی بهم هجوم میاره میگن باید دارو های ضد اضطراب بخورم  راستش تا چند ماه  دیگم میخوام برا بارداری اقدام کنم میترسم ضرر داشته باشه.شما اطلاعی دارید در مورد داروها؟

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍

عزیزم اول به روانشناس مراجعه کنید تا بهتون تکنیک های کاهش اضطراب رو یاد بدن

اگر دارو نیاز بود خودشون ارجاع میدن شما رو به روانپزشک 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

اگه می خواین آرامش واقعی و دائمی داشته باشین رابطتون رو با خداوند عالی کنین نمازاتون رو اول وقت بخونین دعا کنین واقعا بهتون حس خوبی میده

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرامش بخش باعث اختلال هورمونی میشه و کلی عوارص جانبی داره باید تحت نظر پزشک مصرف کنین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

من داروی ضد افسردگی استفاده میکنم. وقتی از دکتر پرسیدم که میتونم موقع اقدام ازش استفاده کنم یا نه، نگاه به اثراتش کرد و گفت مشکلی ایجاد نمیکنه. البته گفت نه هر نوع دارویی. بعضیاشون خطرناکن. در کل موافقم که اول ارتباط معنوی آدم با خداوند متعال باید قوی شه . اما گاهی دارو هم کمک میکنه حال آدم بهتر شه. حتما با دکترت مشورت کن. من همین قدر میدونم که مثلا داروهایی مثل اولانزاپین یا ابیلیفای اثر سوئ رو جنین ندارن. 

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛