2777
2789
عنوان

تزریق چربی چانه چقدر ماندگاره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 29 پست
یا خدا چربی بزنی باید کلی هزینه کنی و درد بکشی و عوارض ببینی یه نگاهی به پیج دکترایی که اینارو تخلیه ...

تایپیکا تازه شروع شده منم با این حرفت الان منصرف شدم چون دقیقا همین جمله رو شنیدم

چونم نرماله ها فقط دوست داشتم کمی کشیدهتربشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم صورتش خیلی لاغره با اینکه بدنش خوبه پس قصد داشتم ببرمش برای تزریق چربی یعنی فایده نداره؟؟ ۱۷ ...

من شنیدم چربی بعد جذب باعث میشه همون چربی صورت خودتم جذب بشه صورت لاغر تر از قبلم بشه صورت لاغر در کل راه حلی دائمی نداره

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
من شنیدم چربی بعد جذب باعث میشه همون چربی صورت خودتم جذب بشه صورت لاغر تر از قبلم بشه صورت لاغر در ک ...

من کلا ۴۷ کیلو هستم ولی خب صورتم در کل نسبت به وزنم خوبه فقط یکم  دو طرف لپم گودشده ولی کم 

تایپیکا تازه شروع شده منم با این حرفت الان منصرف شدم چون دقیقا همین جمله رو شنیدم چونم نرماله ها فق ...

فیلر بزن عزیزم من به لبم فیلر رووفیل زدم۴ میلیون و خورده ای ولی راضیم نه عوارض داشت نه چیزی، کمی هم حذب شده ولی به لبم کامل فرم داده فرمش نرفته انقد زود نمیره. تازه من شنیدم فیلر به قسمت چانه خیلی خیلی میمونه مثل لب نیس زود جذب بشه میگن چون هوب می‌مونه

اشکالی نداره بشه استفاده کرد و عوارض نداشته باشه پسر من اصلا لپ و گونه نداره

اگه چونش باریکه حتما پرتز بزار چون تو زیبایی مرد خیلی تاثیر داره من فقط در حد کم می خواستم توی اعتماد به نفش هم خیلی تاثیر داره