2777
2789
عنوان

خلاصه زندگیم بچها بیابد لطفا نیاز به کمک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 39 پست
کاش متوجه بودی پدر و مادرت از همه ی دنیا بیشتر دوست دارن و صلاحت رو میدونن وقتی روزی مادر بشی تازه ...

ممنونم از شما بچه دار نمیتونم بشم چون تنبلی تخمدان گرفتم و موضوع بدی اینکه قصد ازدواج مجدد ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور این حجم از مشکل واقعا برام سخته. وقتی با وجود این همه آسیبی که بهت زده نمیتونی قیدشو بزنی بنظر ...

🥺😔خدا خیلی دوستم داشت که خودکشی نکردم ،دوست داشتن بدترین کار و عاشق شدن از اون بدتر

خواهرم ۱۹سالشه و پسره سی سال 

یکساله با هم آشنا شدن طرف اومد خواستگاریش فهمیدیم معتاده جواب رد دادیم ولی خواهرم باور نمیکرد تا اینکه یکی از دوستای نزدیک پسره همچیو به آبجیم گفت  خواهرم اومد پیشم زار زد که کمکم کن فراموشش کنن سه هفته پیش مشاور بردمش خطشو عوض کردم حالا بعد ۲ماه از جداییشون دوباره برگشتن به هم

بیچاره پدر و مادرت  خدا یه نگاهی به قلبشون بندازه وتو رو سرعقل بیاره بابا ولش کن برو برای خودت زندگی کن به جهنم که درآینده با کسی باشی یا نباشی

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

خدایااااااا اسی با خودت چیکار‌کردی ببخشید ولی از اول اشتباه کردی 

چه بابای خوبی داری من باشم دنبال درمان میرم و طلاق میگیرم

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

ممنونم از شما بچه دار نمیتونم بشم چون تنبلی تخمدان گرفتم و موضوع بدی اینکه قصد ازدواج مجدد ندارم&nbs ...

هزاران نفر با تنبلی تخمدان باردار شدن کی گفته باردار نمیشی تو زگیلتو در مان کن اینکه تصمیم ب ازدواج مجدد نداری تصمیم شخصی خودته ولی نگران تنبلیت نباش

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

خواهرم ۱۹سالشه و پسره سی سال  یکساله با هم آشنا شدن طرف اومد خواستگاریش فهمیدیم معتاده جواب رد ...

میدونی داستان چیه؟منم نمیتونم فراموش کنم ولی راهی ندارم اگه برگردم بیچاره ترم بعد یروزی اون منو می‌زاره کنار باز من برد کردم خودم تنهاش گذاشتم ببین اعتیاد شاخه همه این بدبختیاست پس خیانت دست به زن و... صدرصد میاره کسی که اعتیاد داره هرچی زودتر ترکش کنه به نفعشه بگو داستان منو بخونه