2777
2789

بابا جونم روامروز به خاک سپردند باباجون خوشگلم باباجون عزیزم اگه دوست دارید امشب براش نماز شب اول قبر بخونیدهرکسی خوند ایشالا حاجت روا بشه ممنونم😢

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وااااای😔😔😔😔😔🖤🖤🖤🖤🖤🖤

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام پانیذ جان. 

از شنیدن خبر فوت پدربزرگتون خیلی متاسف شدم، خدا رحمتشون کنه، الهی با اولیای الهی محشور بشن🙏🏻

وقتی متوجه شدم، سریع تاپیک زدم،به دوستانم گفتم نماز شب اول قبر بخونن، خودمم خوندم. 

براشون یک ختم کامل قرآن گذاشتم که چند تا جزء باقی مونده، شما هم میتونید جزء بردارید و ثوابش هدیه کنید به روح پدربزرگ🙏🏻

سلام منو به مامان‌بزرگ برسونید و به ایشون بگید ما رو در غمشون شریک بدونن🖤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13338217/رفت-تا-نامش-از-گرد-زمین-پاک-بماند-آسمانیتر-از-آن-بود-که-در-خاک-بماند?page=

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

@مامانبزرگپانیذ    

سلام مادرجون، فوت همسر محترمتون به شما تسلیت عرض میکنم. الهی خدا به شما و بازماندگان صبر و آرامش عطا کنه. 

سوزانا جان بمن اطلاع دادند. خیلی متاسف شدیم🥺

سوزانا جان از من خواستن تا تاپیک فاتحه و ختم قرآن بذارم. شما رو گردن ما خیلی حق دارید، شمارو خیلی دوست دارم و براتون از خدا طلب آرامش و صبوری دارم. 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا