2777
2789

واقعا بد دردیه نمیدونیم چکار کنیم با زن همسایه حتی قرار هم میزارن چندین و چند ساله خیانت میکنه به مادرم یه مدت خوب بود الان باز شروع کرده مادرمم به جز من و داداشم کسی رو نداره من ازدواج کروم و کاری از دستم بر نمیاد داداشمم دبیرستان ،برادرای مامانمم فقط گوش به فرمان زناشون اصلا پست و پناه کسی نیستن ،ما برامون مهم  نیست باهاش  حرف بزنه یا نه بره به درک ولی نگران اینیم پولاشم بده به زنه حق مامان و برادرم که یه چندر قاز حقوق داره ،مادرم با نداری و بدبختیاش ساخت ،نگران مامانمم فشار خون داره ،زنه هم شوهر داره ،۳ تا عروس داره ۵ تا نوه داره از سنش خجالت نمی‌کشه اصلنم زیبایی نداره حیف مامان قشنگم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگم که چه بد دردیه ادم تا اخر عمر زندگیش زهرمار میشه هیچ کاری هم نمیشه کرد پدری که عقلش قد نده تا اخر هم همینه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...