2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو به شرطی میام که دوست پسر خواهرتم بیاد ، این جور پسرها خیلی روشنفکرن تو دخترای مردم

نه جناب اینجوری ام ک شما فکر میکنید نیست🤦🏻‍♀️

باید مثبت نگا کرد شاید واقعا قسد بدی نداره

نه جناب اینجوری ام ک شما فکر میکنید نیست🤦🏻‍♀️ باید مثبت نگا کرد شاید واقعا قسد بدی نداره

من نگفتم قصد بدی داره که ، چون تو همین نی نی سایت یه خانومی گفت داداشم 3 تا دوس دختر داره ، بعد دایما منو چک میکنه با کسی دوس نباشم ، از این مدل پسرها خوشم نمیاد ، فقط به شرط اینکه دوست پسر خواهرشم امد برو ، معلومه پسر روشنفکریه قبول میکنه

من نگفتم قصد بدی داره که ، چون تو همین نی نی سایت یه خانومی گفت داداشم 3 تا دوس دختر داره ، بعد دایم ...

واااااا😐چ چیزاااااااا 

نمیدونم چیبگم

منم دو دلم دیگه 

شما خودتون اقایی بهتر میدونین  چ واکنشی درسته ب نظرتون ؟؟

اگر قبول کرد برو ، ولی اگر چهرش در هم رفتو و عصبی شد ، من من کرد ، چیکار داری ، به تو چه ، اصلا واسه چی حرفشو میزنی ، معلومه از اون آشغالاست

بنظرم نرو اونا بیان سمتت بهتره

یکیو میشناسم با رلش رف عروسی ک مثلا معرفیش کنه ،کلی حرف پشت سرش زدن آخرشم هنوز ازدواج نکردن 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اگر قبول کرد برو ، ولی اگر چهرش در هم رفتو و عصبی شد ، من من کرد ، چیکار داری ، به تو چه ، اصلا واسه ...

اینم بگمممم مهمونی منظورم پارتی اینا نیست ی مهمونی خانوادگی پدر مادر خاهر عمه دختر عمه اینا همشوون هستن خانواده پدری