2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به دلایلی با خانواده برادرشوهرم چند ساله ارتباط ندارم.

همسرم هم بارها سعی کرده آشتی بده اما نخواستم. 

تا پل صراط ان شاءالله. 

ولی بخاطر اینکه حساس نشه با کسی زیاد ارتباط ندارم مگر خودش ما رو میبره.

حتی دوستا و خانوادممم وقتی ایشون نیست تلفن میزنم که حساسیتش جو خونه رو خراب نکنه.

پنهان کاری نیست اما رعایت میکنم

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
کینه ای نیست اصلا ولی خب از من پرتوقعه

گاهی یکی از زوج‌ها تمام توجه و محبت طرف مقابلش رو میخواد. علتش می تونه متفاوت باشه مثلا اون فرد نگرانه که محبت همسرش رو از دست بده و یا اینکه از روی غرور و خودخواهی خودش رو لایق توجه صد در صدی بدونه. فکر می کنم اگر این موضوع تاثیر منفی روی زندگی تون داره برای ریشه یابی‌اش بهتره با یه مشاور صحبت کنی.

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
باید خیلی بهش توجه کنی. و بهش نشون بدی که اول تو رو دوست دارم در درجه بعد خانواده و دوستام😄 تا راضی ...

دقیقا همینه مثل بچه هاست حسوده مثلا امروز خالم خواست بیاد بعد از مدتها خیلی خوشحال شدم تا دید گفت ها کبکت خروس میخونه خالت میخواد بیاد 

گفتمش نوشابه نخوردی گفت خالت میخوادبیاد دیگه برات چه اهمیتی داره شوهرت چی دوست داره

تا رفت خالم بهم نزدیک شد و محبت کرد

دقیقا همینه مثل بچه هاست حسوده مثلا امروز خالم خواست بیاد بعد از مدتها خیلی خوشحال شدم تا دید گفت ها ...

همین دیگه. فقط باید میگفتی . نه عزیزم هیچ کس برام مثل تو نمیشه. اینجوری دیگه ولت نمی کنه اگه ازت سیراب بشه