2777
2789
عنوان

این ادم نرماله به نظرتون؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 20 پست
دیشب اره ولی گفت بیا رفاقتمون از نو شروع کنیم  منم الکی باشه گفتم از دیشب تا الان پشت سر هم پی ...

خب اشتباه از خودته،رودربایستی داری،چرا میگی "باشه"بگو "تموم شد"ما روحیه و موقعیتمون یکی نیست،دیگه هم دور و 

برم نبینمت،یکم محکم باش،تا وقتی خودت اشتباه رفتار میکنی،از اون انتظار رفتار درستو نداشته باش

خب اشتباه از خودته،رودربایستی داری،چرا میگی "باشه"بگو "تموم شد"ما روحیه و موقعیتمون یکی نیست،دیگه هم ...

میدونه دوست ندارم مغازه بره حساسم اذیتم میکنه میگه میرم پسره رو میزنم 

مغازه ای فقط جنس خریدم ازش حتی شماره پسر رو نداشتم 

تنهام هم نرفتم با خودش و‌خواهرم و بچه هام 

خودش و پسره برام نیستن میترسم اسم من بد در بره بعدش 

نمیدونم واقعا اینکارو میکنه یا میخاد بترسونمتم ولی ادمای خوش نامی نیستن این خانواده

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونه دوست ندارم مغازه بره حساسم اذیتم میکنه میگه میرم پسره رو میزنم  مغازه ای فقط جنس خریدم ...

خب بره بزنه،ربطش به تو چیه؟چرا میزاری با مساله ای که بهت ربطی نداره،اذیت و تهدیدت کنه؟

خب بره بزنه،ربطش به تو چیه؟چرا میزاری با مساله ای که بهت ربطی نداره،اذیت و تهدیدت کنه؟

الانم از رو همین اذیتم کرد چون محلش نذاشتم 

گفت حرف نمیزنی بعد چند ساعت سین زدم گفتم خواهر زادم بستریه 

حال ندارم

یهو بی ربط گفت این مرده خیلی پروعه میرم شکایت میکنم ازش 

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵
الانم از رو همین اذیتم کرد چون محلش نذاشتم  گفت حرف نمیزنی بعد چند ساعت سین زدم گفتم خواهر زاد ...

بزار هرچی میخواد زنگ بزنه و پیام بده،اصلا جواب نده(البته اگه واقعا میخوای تموم بشه)

بزار هرچی میخواد زنگ بزنه و پیام بده،اصلا جواب نده(البته اگه واقعا میخوای تموم بشه)

اره واقعا میخوام تموم شه به دردسر بعدش نمی ارزه