2777
2789
عنوان

کسی از میاندواب هست؟

123 بازدید | 11 پست

لطفا اگه کسی هست میخوام بدونم راجع ب نهالستان اقای نهال اطلاعی درید مدیرش اقای وحیدامیرپورع

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
سلام عزیزم شما که قبلا گفته بودی سونوگرافی ۴هفته طول ران بچتونو عقبتر زده، دخترتون دنیا اومد الحمدال ...

سلام عزیزم بله خداروشکر سالم سالمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم سلامت باشی

گلم دنبال کاشت ابرو بودی اینجا اومدم جواب بدم که یه وقت تبلیغ نشه من دوسال پیش انجام دادم پی خانم گل پرور شماره اش رو میزارم سوالی داشتی ازش بپرسید منکه بعد دوسال راضی ام البته ما تهرانم ۰۹۰۳۵۸۰۴۱۴۱ خانم گل پرور نمونه کارهاش رو ببین 

گلم دنبال کاشت ابرو بودی اینجا اومدم جواب بدم که یه وقت تبلیغ نشه من دوسال پیش انجام دادم پی خانم گل ...

ممنون عزیزم

گلم دنبال کاشت ابرو بودی اینجا اومدم جواب بدم که یه وقت تبلیغ نشه من دوسال پیش انجام دادم پی خانم گل ...

سخت بود چطوریه یه توضیح میدی لطفا

سخت بود چطوریه یه توضیح میدی لطفا

سخت که نیس دردش موقع تزریق بی حسی یه بعدش دیگه اصلا دردی نداری دوهفته باید به پشت بخوابی تا خواب ابروهات خراب نشه نگران بخیه هات نباش راحت روی بخیه میتونی بخوابی یه سری داروهای تقویتی میدن اونارو استفاده کن بعد کاشت ابروهات شروع به ریزش میکنه ولی به مرور درمیاد تا یکسال قشنگ دیگه جا میفته و عالی میشه 

سخت که نیس دردش موقع تزریق بی حسی یه بعدش دیگه اصلا دردی نداری دوهفته باید به پشت بخوابی تا خواب ابر ...

ممنون عزیزم لطف کردی

جانم عزیزم

ممنون عزیزم مشکلم حل شد.از یه نهالستان نهال خریده بودم دیرفرستادن میخواستم ببینم کلاهبردارنیستن