2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد مطلقه و بچه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 7348 بازدید | 62 پست

بعدشم به نظرم چون دو بچه است خیلی سخت میشه واصلا به این فکر کردی اصلا نمیتونین اون زندگی رمانتیک(!) اول هر زندگی رو داشته باشین!!!

بعد خودتون بخواین بچه دار شین حداقل میشه 3 تا بچه!!!!!

اصلا ببین در آینده میذاره خودتون هم بچه داشته باشین یا میگه همین دوتا کافیه؟!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دقیقا نمیدونم چرا. برای خودمم سواله، چون بچه ها تا 7 سالگی می تونند پیش مادر باشن. نمیدونم چه جوری شده که بچه ها را گذاشته و رفته. باید حتما بپرسم

ببین وقت یه مادربچه ها شو میذاره میره یعنی داشته زجر میکشیده من تو یکی اقوام این ماجرا رو دیدم یه آقا با یه پسر 12 ساله که مادر بچه رو ول کرده بود. پسر که بزرگ شد و اون آقا همسرم جدیدش دوباره بچه دار شدن وقتی بچه پسر بود اون پسر بزرگ قصد کشتنش رو کرد چون میگفت من تک پسر میخوام باشم که سهم ارثم بیشتر شه!!!!!!!!!!!

بچه هارو دوست دارى؟؟؟

عزيزم تاحالا بچه دارى كردى؟؟ ميدونى دوتا بچه كوچيك نگه داشتن يعنى چى؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واى من يه بچه دارم اونم بچه خودم

از وقتى اومده پدرم دراومده تازه بچه اروميه

بعد بچه يك دنيا بين من و همسرم فاصله افتاد

كاش ميدونستى بچه دارى چقد سخته اونوقت تو كابوساتم به اين ازدواج فك نميكردى

سرنتیپیتی جان، نه اصلا بچه داری نکردم. منظورم این بود که بچه های دوست داشتنی و شیرینی هستند. 

البته که میدونم با بچه داری خیلی فرق می کنه. برای همین این سوال را پرسیدم . 

حاضرم باهات شرط ببندم به ١ ماه نكشيده پشيمون ميشي

واى چطور ميشه يه ادم دو دستى خودشو پرت كنه وسط بدبختى

ميدونى با وجود اون دوتا هيچ دوران دونفره و رومانتيكى نميتونيد داشته باشيد

اون اقا ظاهرا دنبال پرستار ميگرده چون خودش از پس بچه هاش برنيومده

لطفا لطفا لطفا قبل ازدواج در مورد زندگی قبلی آقا تحقیق کن بخصوص از خانواده همسر قبلی و خود همسر قبلی

میدونم اطلاعات اشتباه ممکنه بدن از روی بدخواهی ولی لااقل تا حدی یه چیزایی دستگیرت میشه 

هیچ وقت ندونسته به اطلاعات شخصی که میخواین باهاش ازدواج کنین در مورد ازدواج قبلش و دلیل جدا شدنش کامل اعتماد نکن بخصوص حالا که بچه هم داره 

اینقدر جدیدا دیدم دخترا سر این مورد مشکل پیدا کردن که نگو

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت

مرسی دوستان ، خیلی اطلاعات مفیدی دادید. 

راستش منم اگه تو شرایط عادی بودم قبول نمی کردم، ولی همکاریم و مرتب در تماسیم . خب احساسم درگیر شده. 

ولی باید بهتر فکر کنم. 

سرنتیپیتی جان، نه اصلا بچه داری نکردم. منظورم این بود که بچه های دوست داشتنی و شیرینی هستند. البته که میدونم با بچه داری خیلی فرق می کنه. برای همین این سوال را پرسیدم .

بچه داری کار سختیه اما اگر عشق باشه آسون میشه! ولی خب در مرحله اول باید در نظر داشته باشی بچه های خودت نیست! 

در مرحله دوم دو تا بچه زیر 6 سال هستن یعنی وحشتناک 

در مرحله سوم تو شناختی از مادرشون نداری و نمیدونی چجور آدمی بوده اگر آدم خوش جنسی نبوده باشه و بچه ها به مادرشون رفته باشن بدبختیییی

آره عزیزم حتمآ دلیل طلاق زن شو تحقیق کن چون هیچ مادری از خوشی زندگی وبچه هاشو ول نمی کنه و بره مگه اینکه واقعآ یاخیلی بهش فشار اومده تو زندگی یا خیلی سنگدل بوده 

ولی به نظرم قبول نکن به ضرر شماست 

آن چنان نماند این چنین نیز نخواهد ماند....