2777
2789
عنوان

بی بی چک وتنبلی تخمدان

243 بازدید | 46 پست

سلام توروخدا جواب بدیدمن شش ماه تا بهمن دوفامدمصرف کردم سونودادم حین مصرف دوفامدفولیکولام ۷و۸بودن دکترم گفت به سونواکتفانمیشه کرد  ازمایش دادم یکم پرولاکتینم که طبیعیش ۲۹بود برامن ۳۱ بود دکترم گفت نگران کننده نیست مشکل دیگه نداشتم طبق گفته دکترم تنبلی نداشتم طبق ازمایش رفتم پیش دکتردیگه برام کابرگولین ۵.۰چهارعدد هفته ای یک دونه کوالی فول شبی یک عددسلنیوم پلاس روزی یکی و لتروزول سوم چهارم پنجم پریودی مصرف کردم حالا امروز هشت روزه که پریودم تاخیر افتاده دیروز بی بی چک زدم منفی شد ایا باردارم یا بخاطرداروهاست که پریود نمیشم توروخداکمکم کنید همه علائم بارداری هم دارم دسترسی به دکترمم ندارم مسافرته

بدای بچه دار شدنم‌صلوات بفرستید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوفامد ممکنه تاخیر بندازه تو پریودت برای منم همچین شد

چند روز فدات میدونم خودمو دل خوش میکنم ولی همه علائم بارداریو دارم

من تا ده روز صبر کردم نشدم ب دکتر ک گفتم گف پنج روز ال دی مصرف کن بعد قطش کن تا پریود شی ولی تا۱۴الی ...

ازمایشو بی بی چک زدی؟

اره زدم منفی بود حالا بعد تعطیلات یه ازمایش بده پناه برخدا شاید مثبت بود

بی بی چکم منفیه مگه نه بخدا انقدر گریه کردم که نگو میدونم هیچوقت بچه دار نمیشم

تف به رو این دارو ها فقط ادمو امیدوار میکنن همشون الکین😭😭😭😭

یکم دیگه صبر کن بخاطره دوقامد ممکنه دیرتر پریود شی شما فق خودت تنبلی داری شوهرتون مشکلی نداره؟

میدونم که تو چه وضعیتی هستی تاپیک اخرم ببینی🫤

یکم دیگه صبر کن بخاطره دوقامد ممکنه دیرتر پریود شی شما فق خودت تنبلی داری شوهرتون مشکلی نداره؟ میدو ...

یعنی امکان نیست باردار باشم؟ شوهرم نمیره دکتر بخدا دیوونه شدم اکقدر بقیه طعنه میدن بهم زندگیمو از هم پاشوندن