2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ، الان بهترین شغل و بدترین شغل نداریم بلکه فقط تخصص و دوست داشتن خودمون به اون رشته و هنر و میزان وقت گذاشتن ما برای اون شغل تضمین کننده موفقیت هست 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

من خودم تتو آرتیستم... پیشنهاد میدم درآمدش خوبه

البته اگه وقت و شرایطشو داری حالا

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
من خودم تتو آرتیستم... پیشنهاد میدم درآمدش خوبه البته اگه وقت و شرایطشو داری حالا

ازنمونه کارات عکس میزاری؟؟چقدرهزینه کردی واسه خرید وسایل و اموزش

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

ازنمونه کارات عکس میزاری؟؟چقدرهزینه کردی واسه خرید وسایل و اموزش

نمونه کارام اکثرا تو پیج محل کارمه، بذارم شناسایی میشم

آموزش و هزینه ای نکردم، خرید وسایل حدودا ۳ یا ۴ تومن... البته برای شروع ۱ یا ۲ تومنه

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍