2777
2789
عنوان

برندگان تاپیک فراخوان عید تا عید

| مشاهده متن کامل بحث + 2122 بازدید | 153 پست
همه کاربرای شناخته شده برنده شدن 😂

شما بودید که تو مسابقه لوازم آرایش سوم شدید عزیزم؟

تبریک میگم اگه شما بودید.دخترتون خیلی نازه.زنده باشه.😍

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
شما بودید که تو مسابقه لوازم آرایش سوم شدید عزیزم؟تبریک میگم اگه شما بودید.دخترتون خیلی نازه.زنده باشه.😍

اره عزیزم ممنون 😘

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برندگان هیئت داوری نینی سایت:هیئت داروان نی نی سایت به  5 نفر برتر این تاپیک، با در نظر گرفتن نکات زیر هدیه ویژه را اهدا می کندنظراتی که با بررسی بروی سایت جدید داده ارسال شده استرعایت اصول نوشتاری و مرتب بودن پستارائه ایده های خلاقانهتوجه داشته باشید، نظرات برندگان در خصوص تغییرات درخواستی برای اجرا نیاز به بررسی دارد و برنده شدن افراد به معنی اجرای صد در صد خواسته آنها نیست.برندگان برتر به انتخاب داوران نی نی سایت:فلافلدلسانی نی شیرینقند فراوانپیتزا سبزیجات

سلام خانم تهرانی

این ۵تا با اون ۲۰برنده پست اول چه فرقی دارن

یعنی ماهم برنده ایم؟شماره بدیم؟!  

سلام خانم تهرانیاین ۵تا با اون ۲۰برنده پست اول چه فرقی دارنیعنی ماهم برنده ایم؟شماره بدیم؟!

قند فراوان جون مبارک باشه.

اون ۲۰ نفر به قید قرعه برنده شدن شما با رای داوران.اینطور که من فهمیدم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
سلام خانم تهرانیاین ۵تا با اون ۲۰برنده پست اول چه فرقی دارنیعنی ماهم برنده ایم؟شماره بدیم؟!

اونجور كه من تو تاپيك فراخوان خوندم ٥ نفر بن خريد چرم شيفر برنده ميشن

مباركه

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
اونجور كه من تو تاپيك فراخوان خوندم ٥ نفر بن خريد چرم شيفر برنده ميشنمباركه

چه عالییییی 

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

شما به انتخاب هیئت داوران برنده شدید

سلام ممنون خانوم تهرانیبالاخره منم یه جایی برنده شدم😁کاش جایزه همه برندگان رفع اشکالات سایت با سرعت نور بود😥

درست میشه عزیزم

سلام خانوم تهرانی ممنونولی من رفتم فروشگاه رو دیدم ماست و پنیر داشت😕من نمیخام جایزه منو شوور لقمه کنه بخوره😆

باز خوبه شما خونه خودتي😂😂😂 من خونه بابامم فك كنم بايد پاستيل بخرم فقط

كاش مام چرم ميبرديم😭

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

البته من اولين باره تو قرعه كشي اسمم درومده تو عمرم واسه همين با پاستيل هم خوشحال ميشم😂😂😂😂😂

ي بارم تو خونه قرعه انداختيم كي بره چاي بريزه اسمم درومد :|