یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این همه در خوندی سخت بوده خسته شدی فشار روت بوده ولی تا اینجا اومدی دیگه آخراشو خراب نکن که این همه زحمتت بر باد بره
یکم استراحت کن بعد پاشو ادامه بده
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
اگه اردیبهشتی که کمتر یه ماه مونده اگه تیری کمتر از سه ماه این همه در خوندی سخت بوده خسته شدی فشار ...
اره چیزی نمونده بعد واقعا خوندم اونم با چ شرایطی بچه بودم ی نامزدی ناموفق داشتم خیلی فشار روحی روم بوده بعد اصلا تو این نخ ازدواج نبودم با جون و دل درس خوندم ک ثابت کنم من کم نیستم ولی الان خسته شدم دارم دیونه میشم
من تازه میخام شروع کنم کجایی کاری تو این ۲۰ روز انسانیو میخام بخونم روزی یه کتاب تموم کنم میدونم پدرم درمیاد ولی خب میتونم دیگه و قبولم میشم توام قبول میشی فقد یه تکون ب خودت بده همین
عالیه که دختر جدی میتونم روزی یه کتاب با فیلم ببینم و تست بزنم و تو این ۲۰ روز رتبه بیارم از انسانی ...
بستگی ب سطح درسیت داره اگه صفری احتمالش کمه ولی اگه پیش زمینه داری میتونی برسونیش بعد ب نظرم لازم نیست همرو تموم کنی بررسی کن ببین کدوم فصلا کدوم مبحثا تست خیز ترن بیشتر تمرکزتو بزار رو اونا ک بتونی ی درصدی بزنی و بیشتر تمرکزتم بزار رو نهایی