2777
2789

دو سالشا خیلی اذیت میکنه خیلی هر جی بگم میگید بجه است و فلان ولی واقعا نمیدونید من چی میگم

الانم از خانوادگ دورم ،بچه انقد نا ارومه ن روز خواب داره ن شب تا بیام بخوابونمش بیدار نیشه گریه تا برم ی کار کنم دااااااااااد هواااااار جیغ کریه منم عصبانی شدم شیطون گولم زد زدمش موهاشم کشیدم 😢😢😢😢

الان خیلی ناراحتم خیلی حالم بده خیلی بد

تروقران موهاشو نکش

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از طرف کسی که تو 10 سالگی همزمان جنون و افسردگی داشتم و همه چیز از دنیا و زنونگی و مسائل ج ن س ی و... رو میدونستم، برو معزرت خواهی کن و از دلش دربیار و براش خوراکی محبوبشو بخر، نزار لبخند از رو لبش محو شه. 

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
اخه چرا جیغ و هوارمیکنه ؟؟؟  به سوالام جواب بده  به ماشین لباسشویی علافه داره ؟ به پنکه ...

ن عزیزم بردم متخصص رواتشناس کودک اوتیسن نیست مشکلی تداره خدارو شکر 

ولی خیلی خیلی خیلی خیلی ناارونه هر جی بگم ننیدونید