2777
2789
عنوان

حس ششمی

644 بازدید | 53 پست

کی حس ششم داره بگه باهم مثل قبل میشم آشتی میکنیم اون پیام میده یا من؟دلش برام تنگ شده؟

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴
بمنم بگو بامن اشتی میکنه و اینکه کی برمیگرده طرفم؟

آره تا دوهفته دیگه

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولی خیلی زود نه و باید صبور باشید🌹

فکرش درگیر شماست 🌹

شما یروزی میخواید پیام بدید ولی اینکارو نکنید چون قراره اون پیام بده و شما مثل خودش جوابش رو بگید🌹

دوستان سوال دیگه ای رو جواب نمیدم چون دیروز خیلی به همین دلیل پیام دادید، برای اینکه جواب بدم لطفا برید تو تاپیک هایی که بنده زدم و عدد 4 صبحانه انرژی ( اولین تاپیک درمورد برنامه ی صبحانه ی انرژی.)  و اونجا نوشتم. 

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
آره ولی خیلی زود نه و باید صبور باشید🌹 فکرش درگیر شماست 🌹 شما یروزی میخواید پیام بدید ولی اینکار ...

مثلا چقدر وقت دیگه پیامم میده؟

مثلا چقدر وقت دیگه پیامم میده؟

گفتم دیگه باید صبور باشید😊

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
بنظرت من نی نیم سالم وسروقت بدنیا میاد؟ جنسیتشو نمیتونی حدس بزنی

بله سالمو سروقت، ممکنه دختر باشه❤👏🏻

الان باردارم اگ ن کی میشم 

یکم دیر

آره ولی خیلی زود نه و باید صبور باشید🌹 فکرش درگیر شماست 🌹 شما یروزی میخواید پیام بدید ولی اینکار ...

عزیزم میشه منم بگین لطفا

اقای متین دلتنگ مهدیه هست؟؟؟

کی به مهدیه پیام میده❤❤❤

و اینکه متین به جدی شدن فکر میکنهههه💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

عزیزم میشه منم بگین لطفا اقای متین دلتنگ مهدیه هست؟؟؟ کی به مهدیه پیام میده❤❤❤ و اینکه متین به جد ...

بله دلتنگ هست ولی ممکنه دیر پیام بده🌹

بله به جدی شدن فکر میکنه اما دودله🌹