2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون خودش دوست نداره عروس براش کار کنه دیدم به شوهرم گفته نمیخام منت زنت سرم باشه حالا بخدا من تو عمرم سر هیچکس منت نذاشتم😑

کلا آدمی هستم روم نمیشه برم جایی بعد کمک نکنم حتی شده یذره کمک کردم

اما بازم میرم خونش کلی کمکش میکنم ولی خب عادتشه همش میخواد بگه من بدم😊

اندازه ی خودشون نه بیشترنه کمتر.توچیدن وجمع کردن کمک میکنم توظرف شستن کمک میکنم.اگه کسی دست نزنه منم نمیزنم.ولی وقتایی ک فقط پدرشوهرمادرشوهرم هستن مادرشوهرم غذادرست میکنه من ظرفاروجمع میکنم ومیشورم.

برای شام که میریم سفره میندازیم بعد از شامم من و خواهرشوهرم ظرف میشوریم خیلی دلم میخواست بیشتر بهش کمک کنم چون دیسک‌کمر داره ولی خب این یکسال اخیر درگیر درس خوندن بودم ان شاالله بعد درسم اگه بتونم دلم میخواد تو کاراش کمکش کنم البته اون خودش نمیزاره چون دخترش همیشه کمکش میکنه در کل یه ظرف شستن و جارو کردن اینقد نباید دغدغه بشع

اوناام وقتی میان خونمون مثلا سالی دو سه بار شام میان همونم خودشون کل ظرفا رو میشورن در کل رابطه ی خیلی خوب و سالمی داریم چون هردومون به هم احترام میزاریم یعنی دوجانبه ست همه چیز