2777
2789
عنوان

شروع شدن درد های زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 32 پست

درد زایمانی اینطوری نیس

منظمه و حتی خیلی کم و قابل تحملش هم آدمو از خواب بیدار میکنه

ولی سفت شدن شکم تو هفته ی چهل یعنی باید زود بری بیمارستان جنینت اذیته بری یه نوار قلب ازش میگیرن اگه نامنطم باشه سریع برات یه فکری میکنن

حتما زود برو 

شاید بچت پی پی کرده

منم سال ۱۴۰۰ ۱۳به در زایمان کردم

به سلامتی زایمان کنی انشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بیمارستان،اگر درد زایمان نباشه خودشون میگن برو خونه

منم همینو گفتم بهش

هی گفتم بنویسم ننویسم 

استرس نگیره یه وقت 

ولی الکی نیس ۹ماه به سلامت گذرونده آخرشم نباید سهل انگاری کرد

اره شرایط منم اینجوری بوددکترم گفت تاچهل هفته دردنداشتی بیااصلایه روزم فاصله نندازبدون دردرفتم یدفه ...

منم خودمم تا 40 هفته اصلا در نداشتم 

با پای خودم بدون درد رفتم بستری شدم، هیچی درد نداشتما هییییچی

بعد به زور آمپول فشار و 109 بار معاینه زاییدم 

پوستم کنده شد 

ولی با همه دردایی که کشیدم موقل طبیعی همیشه میگم طبیعی هزار برابر بهتر از سزارینه

نقاحت بعد از سزارین واقعا پدر دربیاره

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

یه دفعه شده 😂 دیگه

اره چون بی دردرفتم گفتن باامپول فشارزایمان کنم بچم خواست پرستارااذیتم نکنن زیادپی پی کرد😂😒ولی خداروشکربه موقع بودنذاشتن مدفوع بخوره فقط من عفونت داخلی کردم.مپل اینکه توهم شرایط منوداشتی درسته

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
اره چون بی دردرفتم گفتن باامپول فشارزایمان کنم بچم خواست پرستارااذیتم نکنن زیادپی پی کرد😂😒ولی خدار ...

اره نی نی منم مدفوع کرد ولی فوری فهمیدن و عملم کردن خدارو شکر عفونت داخلی نداشتم

چی میخوره که مدفوع میکنه؟؟؟ و چرا تا قبل نمیکرده؟؟؟🤔

این اولین مدفوعه یعنی کامل شده اعضابدنش ودفعوشروع کرده بایدقبل این بچه دنیابیادهمون مایعات داخل رحم تحت تاثیرخوراک مادربلاخره

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
منم خودمم تا 40 هفته اصلا در نداشتم  با پای خودم بدون درد رفتم بستری شدم، هیچی درد نداشتما هیی ...

فرقی نداره جفتش دردداره یکی قبلش یکی بعدش من مادرم کمک بودباشیاف خیلی سخت نگذشت بم.منم باامپول فشارزیادنشدمعاینه کنن بدون دردبودم کیسه ابوپاره کردن دیدن مدفوع کرده اورژانسی بردنم

[QUOTE=333744374]اره نی نی منم مدفوع کرد ولی فوری فهمیدن و عملم کردن خدارو شکر عفونت داخلی نداشتم[/QUOT

خداروشکر.