2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه میاین لطفا؟

156 بازدید | 7 پست

از بعد عید که شوهرم کارش تعطیل شده وخونه س همش سرش تو گوشیه،شبا یا بازی میکنه یا فیلم وسریال نگاه میکنه، روزام می‌خوابه تا افطار، بعد افطار دوباره همون اش همون کاسه، اگه بگم بریم بیرون میبرتم ولی تو خونه همش سرش تو گوشیه یا خوابه، ولی من دوسدارم یکمی هم با من وقت بگذرونه، میگید چیکار کنم؟ بیخیالش شم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بذار همونجوری که دوست داره تعطیلاتشو بگذرونه

آخه همین چندوقت تعطیله بعدش روز سرکار، شب، خواب، حتی اون موقع ها که سرکار میرفتم جمعه ش همینجوری می‌گذشت، کلا وقتی واسه من نمیزاره، طبیعیه بنظرتون؟؟ بعضی وقتا میگم ولش کن، بعضی وقتام اعصابم خورد میشه میرم پیشش اونم همچین محل نمیده یا با حرف و وعده بعید دست به سرم میکنه 

مردها از این کار ها بلد نیستند! بهش بگو چی می خوای ، چطوری باهات وقت بگذرونه

صدبار بهش گفتم میگه باشه از فلان روز باهم اینکارو میکنیم اونارو میکنیم، برنامه میریزیم ولی الکیه همش🤕🤕

صدبار بهش گفتم میگه باشه از فلان روز باهم اینکارو میکنیم اونارو میکنیم، برنامه میریزیم ولی الکیه همش ...

خب برنامه وقت گذرونیتون چیه؟ می خواید برید بیرون؟ مثلا بگو پاشو فلان کار رو انجام بدیم

که با این درد اگر در بند درمانند، درمانند   
خب برنامه وقت گذرونیتون چیه؟ می خواید برید بیرون؟ مثلا بگو پاشو فلان کار رو انجام بدیم

برنامه نداریم که خواهر، همش حرفه،واسه همون بیرون رفتنم باید 3ساعت زودتر هی بگم هی بگم تا یه تکونی به خودش بده

برنامه نداریم که خواهر، همش حرفه،واسه همون بیرون رفتنم باید 3ساعت زودتر هی بگم هی بگم تا یه تکونی به ...

از نیمه شعبان تا الان قراره منو ببره جمکران، هنوز نبرده