2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته يکي از دوستام ميگفت دکترش گفته در بارداري بدنت بيشتر چيزي احتياج داره که کم داره

من قبلا خيلي اهل ميوه نبودم بيشتر غذا دوست داشتم الان شايد از لحاظ غذا بدنم کمبود نداره ولي از لحاظ ميوه چرا

سلام من الان اول هشت هفته م ..هفته ۶رفتم سونو گفت قلب هنوز تشکیل نشده ..معده م هروقت خالی باشه حالت تهوع میگیرم معمولا صبح و عصر ..بتا دوهفته بعد تاخیر ۱۵۲ بود ..بیشتر تمایلم ب ترشی هستش ..گاهی وقتا خوابم میاد گاهی هم فرزم ..موندم نینی چیه

خدا رو دوست دارم واسه اینکه حواسش با منه
خدا رو دوست دارم آخه همیشه لبخند می زنه

من هنوز جنسیتش معلوم نیست ولی از هفته 17 نبض تو شکم حس می کنم حتی حرکتشم حس می کنم

هفته آینده که توی 19 هستم سونوی آنومالی دارم

توی سونوی nt جنسیت معلوم نشد ولی دکتر سونوگرافیست گفت به ضربانش می خوره پسر باشه

[QUOTE احساس گرگرفتگی چشات سفیدیش شفافه؟ من احساس میکنم نی نیت پسره تا حالا که تو حسام کم پیش اومده ...

حست درست بود، نی نی م، پسره 

الان داشتم نگاه میکردم، دیدم پارسال این موقع ها شما اینو گفتی

❤برای ظهور امام زمان (عج)  یک صلوات