2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبی ک کجات چاقه ماشالله خیلیم خوش اندامی😍😍😍😍😍😍چاق ندیدی میگی چاقم چاق ب اونایی میگن مثلا صدو پنجاه صدو شصت کیلو باشن تو ک خیلی خوش اندامی ماشالله خوشگلم هستی😍😍😍😍

خیلی خوبی ک کجات چاقه ماشالله خیلیم خوش اندامی😍😍😍😍😍😍چاق ندیدی میگی چاقم چاق ب اونایی میگن مثلا ...

مرسی عزیزم ❤ولی دوستم و خونوادم میگن بهم چاق من این چندذماه اخیر ده کیلو چاق شدم یهو بخاطر مشکلات هورمونی. الان همه بهم میگن چاقی واقعا ناراحتم. 

مرسی عزیزم ❤ولی دوستم و خونوادم میگن بهم چاق من این چندذماه اخیر ده کیلو چاق شدم یهو بخاطر مشکلات هو ...

خودتو ناراحت نکن عزیز دلم بخدا چاق نیستی نمیدونم چرا همچین حرفی میزنن حتما خودشون مثل اسکلت میمونن انتظار دارن توام مثل اونا باشی😂😂تو ن چاقی ن لاغر اندامت عالیه قد بلندم هستی چی از این بهتر من پنجاهو پنج کیلو بودم متاسفانه انقد پرخوری کردم شرینی  جاتو شکلات فک کنم ی ده کیلیویی اضافه کردم چربی شکمو پهلو بد رو مخمه ی هفاه میشه رژیم میگیرم و اب کرفس میخورم چون معجزه میکنه ولی بخدا تو چاق نیستی اگ بخای رژیم بگیری از این لاغر تر دیگ ب درد نمیخوره همینجوری ا خوبه ن چاق شو ن لاغر 

خودتو ناراحت نکن عزیز دلم بخدا چاق نیستی نمیدونم چرا همچین حرفی میزنن حتما خودشون مثل اسکلت میمونن ا ...

بعضی ازکسایی که بهممیگن چاق خودشون خیلی چاقن بعضیام دقیقا اسکلتن. منم 55بودم چند ماه پیش همه میگفتن لاغری الان 65همه میگن چاقی😅فککنم 60بشم خوب باشه

بعضی ازکسایی که بهممیگن چاق خودشون خیلی چاقن بعضیام دقیقا اسکلتن. منم 55بودم چند ماه پیش همه میگفتن ...

اره قربونت برم  باور کن بیشترشون از حسودی شونه هروقت در مورد اندامت حرف زدن بگو اینا چیزیه ک ب خودم مربوطه و خودم همینطوری خودمو دوست دارم ولی زیاد ب خودت فشار نیار پنج کیلو کم کن ک بشی شصت ولی مراقب باش هله هوله و شیرینی جاتو اینجور چیزا نخور ک مث من نشی من خیلی زیاده روی کردم  انداممم ریخت بهم الان رژیمم دلم زرشک پلو میخاد🤣🤣