2777
2789
عنوان

همسرم خیلی مودبه و ارومه ولی...

1298 بازدید | 24 پست

همسرم خیلی مودب و آرومه ولی یه مشکل داره من اگه کاری میخواد انجام بده جایی بره سوال کنم کجا یا نظر بدم بگم اینجا نرو و فلان عصبانی میشه میگه من از کسی اجازه نمیگیرم و فلان... واقعا ناراحت میشم خب من همسرشم چرا اینجوری برخورد میکنه 😔

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تازه ازدواج کردی طبیعیه کم کم عادت میکنه  و تا بهت جداب نمیده توام جهی میری اجازه نگیر و ج ...

اره تازه ازدواج کردیم اتفاقا امروز گفتم میخوام برم بیرون گفت کجا گفتم چرا میپرسی حالا هر جا یه جوری عصبانی شد گفت بیخود خدایی ترسیدم 😥گفتم شوخی کردم

اره من متاسفانه برخورد اولم خیلی بد اینو قبول دارم

میدونستم 

نباید سریع بپرسی کجاعععع؟ 

باید بپرسی 

عزیزم کی برمیگردی ؟ دوست داری کی شام بخوریم ؟ 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
تو هم بحث نکن کوتاه بگو چون نگرانت بودم  چون همسرمی  چون دوستت دارم  وفلان پرسیدم ...

مرسی عزیزم از راهنماییت اره خودمم فکر میکنم اینجوری بهتره چون اخرین بار تقریبا همینحوری گفتم بهتر جواب داد😅

میدونستم  نباید سریع بپرسی کجاعععع؟  باید بپرسی  عزیزم کی برمیگردی ؟ دوست داری کی ...

وای مرسی باور کن به ذهنم نرسیده بود درست میگین اینجوری واقعا جواب بهتری میده انگار اصلا به من ربطی نداره کجا میره ولی خب باز خیلی ریز پرسیدم که کجا و کی برمیگرده😊

وای مرسی باور کن به ذهنم نرسیده بود درست میگین اینجوری واقعا جواب بهتری میده انگار اصلا به من ربطی ن ...

یکم مهربونانه تر باشه همه چیز زندگی عالی میشه

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
خب بهش گفتی از این اخلاقش خوشت نمیاد؟

اره بابا قهر کردم چندبار گفته این چه سوالیه من بچه نیستم پدرمم از من این سوالارو نمیپرسه البته ناگفته نباشه واقعا سنش بالاس ایشون بالای چهل هستن