2777
2789
عنوان

بارداری

69 بازدید | 7 پست

من یه ماه پیش تیروئیدم ۷۰ بود شروع کردم به قرص خوردن از یه طرفم چند ماهه عفونت دارم خوب نمیشه فقط در حد ترشحه بعد حالا ۳ روز از موعدم گذشته بی بی زدم هاله انداخت انگار حامله م تهوع و تکرر ادرار هم دارم به نظرتون اگه واقعا حامله باشم برا بچه مشکلی پیش میاد؟ خیلی نگرانم چند روزم تعطیله نمیشه رفت دکتر

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
اول اینکه مبارکه دوم نه بنظرم طوری نمیشه بعد تعطیلی برو پزشک  برا ازماسش

ممنونم دعا کنید چیزی نشه😭

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیرویید ۷۰اشتباه نمی کنین؟؟ فکر کنم منطورتون تیرویید ۷ هست

نه عزیزم‌۶۹ بود دوباره آزمایش دادم انشالله که پایین باشه فردا میرم دکتر دعا کنید برام