2777
2789

بعد از چند وقت اقدام به بارداری داروهای هورمونی مثل کلومیفن لتروزول آزادسازی شروع کردین؟ نتیجه گرفتین از این داروها؟ بعد از چند دوره استفاده باردار شدین

من یک و نیم ساله اقدامم همه چیمم سالمه هم من هم همسرم ولی نمیشه که نمیشه

من فقط یکبار سرخود لتروزول خوردم دوماه ماه درگیر کیست بودم مدام کیست داشتم و ال دی میخوردم تمام فولیکولام کیست میشد چون بیش از حد رشد می‌کرد و آزاد نمیشد ماه سوم هم که باردار شدم هشت هفتگی سقط شد بخاطر تخمک بی کیفیت 

یعنی متنفرم از این داروها 

اگه هم میخوای استفاده کنی زیر نظر پزشک باش و آمپول آزاد سازی استفاده کن و خودتم تخمکتو تقویت کن 

بحث با احمق ممنوع 🤚
من فقط یکبار سرخود لتروزول خوردم دوماه ماه درگیر کیست بودم مدام کیست داشتم و ال دی میخوردم تمام فولی ...

ممنون عزیزم که تجربتو گفتی 

آره اگه دکترم بگه میخورم دو ماه پبش یه دوره کلومیفن و آزادسازی داد ولی هیچی نشد بعدشم گفت فعلا برو عکس رنگی و ۳ ماه طبیعی اقدام کن اگه نشد باز بیا این سری لتروزول بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.