2777
2789
عنوان

چیکار کنم موهام زودتر رشد کنه؟😭

389 بازدید | 18 پست

من امروز رفتم موهامو پسرونه کوتاه کردم الان تا بالای گوشامه😭😭😭 به شدت پشیمونم هر وقت خودمو تو آینه میبینم گریم میگیره😭😭 چیکار کنم موهام زودتر بلند شه تورو خدا کمک کنین😭😭😭

𝙰𝚜 𝚏𝚛𝚎𝚎 𝚊𝚜 𝚝𝚑𝚎 𝚘𝚌𝚎𝚊𝚗 🦋🌊

بابا اوکیهههه موهای منم تقریبا ولف کاته😐 

ولی زود بلند میشه...کم کم هوا گرم میشههه تابستون راحت ترییی 

بعد تا اون موقعه حداقل ۴.۵ سانت بلند شده نگران نباش اصن 

تنوع بد نیس که

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا اوکیهههه موهای منم تقریبا ولف کاته😐  ولی زود بلند میشه...کم کم هوا گرم میشههه تابستون را ...

در مورد رشد هم خب ببین من داداشم بیوتین میخوره میگه موهاش بهتر شدن و همینطور رشد ناخنش :| منم ۲ روزه دارم میخورم +-+

بابا اوکیهههه موهای منم تقریبا ولف کاته😐  ولی زود بلند میشه...کم کم هوا گرم میشههه تابستون را ...

نمیدونم من کلا یهو جو گرفتتم رفتم کوتاه کردم😭😭 انقدر گریه کردم چشمام پف کرده😭🥲

𝙰𝚜 𝚏𝚛𝚎𝚎 𝚊𝚜 𝚝𝚑𝚎 𝚘𝚌𝚎𝚊𝚗 🦋🌊

طول میکشه🥲🥲

منم موهام ۲ بار تا پایین کمر تقریباً رو باسن اومد هر دفعه کوتاه کردم 

الان ۳ ساله کوتاهه ..بعضی وقتا باب..این دفعه ولف کات..سری بعد میخام باب بزنم😐 و بعد بذارم بلند بشهههه بعد از چند سال

مو خب میتونی کوتاه و بلندش کنی هروقت خواستی... الانم کیف کن باهاش

منم موهام ۲ بار تا پایین کمر تقریباً رو باسن اومد هر دفعه کوتاه کردم  الان ۳ ساله کوتاهه ..بعض ...

ممنون (: فقط یه سوال ماهانه چند سانت رشد میکنه؟ 🥲

𝙰𝚜 𝚏𝚛𝚎𝚎 𝚊𝚜 𝚝𝚑𝚎 𝚘𝚌𝚎𝚊𝚗 🦋🌊

اب پیاز با یکم شامپو قاطی کن بذار یه رب بمونه اخر حمومت یه دور شامپو تنها بشور بوش کم میشه رشد مورو ...

واقعا تاثیر میزاره رو رشد مو؟ و اینکه سرمون بو پیاز نمیگیره؟🥲

𝙰𝚜 𝚏𝚛𝚎𝚎 𝚊𝚜 𝚝𝚑𝚎 𝚘𝚌𝚎𝚊𝚗 🦋🌊