2777
2789
عنوان

لطفا خانومای متاهل بیاین من به یه مشکل خوردم که کم کم داره جدی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما سرد شدی به نظرم خوبه که یه مرد اینجوری باشه که

آخه انقد گرم

نمیدونم 

راستش منم این روزا عصبیم

همش تو خونم

تنهام

بچه هم که هی گریه

هی شیر

هی پوشک

هی بغل کن

اصلا به خودم نمیتونم برسم

بعد زایمانم اندامم گند شده

شکمم جلو مونده

پهلو اینا ندارم

همه چیم نرمال با یه شکم ورگلمبیده!

سایز من بیچاره ۳۸ بود

از اندامم حالم بهم میخوره

سردم شدم

والا گرمی میخورم پسرم کهیر میزنه

موندم چه کنم

نمیشه شوهرمو یه چیزی بخوره سرد بشه یکم!!!

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱❣💚🧘گاهی صدای خرد شدن استخوان هایم را میشنوم و باز صبح که میشود برمیخیزم و خودم آتل میبندم و میگویم باید ادامه دهم... میدونم که باید به اهدافم برسم هرچند که یکم دیر شده باشه هرچند که چند سالی سر در گم شده باشم... ولی هیچوقت تسلیم نمیشم.  من ازدواج کردم و بچه دار شدم  و گاهی پرچم سفید نشون دادم که اهای روزگار من تسلیمم... ولی روزگار خوب میدونه  خودمم خوب میدونم که من آدم تسلیم نیستم... اصلا روزی که هدف نداشته باشم روز مرگ منه.... امروز اینو مینویسم به یادگار که وقتی ۶ ماه بعد زمانی که اولین استارت موفقیتم رقم خورد بیام و بگم دختر دمت گرم.... از امروز ۵ ماه وقت دارم نظام مهندسی نظارت و اجرا قبول بشم    که میشم .... راهم سخته خوب میدونم با بچه ۱۸ ماهه و خونه داری و همسرمم نمیتونه زیاد خونهو ..... ولی من میتونم چون خودمو میشناسم.... با تولد دو سالگی پسرم اولین قبولی نظام مهندسیمو جشن میگیریم و بعد میرم سراغ محاسبات... اونم میگیرم ... من به خودم بدهکارم خیلیییییییی.... باید نتیجه تمام زحماتمو ببینم و به خودم افتخار کنم. چون من کارهایی کردم که کمتر کسی انجام داده .... یادت باشه دختر تو دختر روزهای سختی... ولی چه شیرینی بعد روزهای سخت در انتظارته... خدایا مثل همیشه تو کمکم کن تو یاورم باش تو حمایتم کن تو بهم اراده بده ... خدایااااااا دوست دارم .

مواظب باش بعدا تایپیک نزنی که شوهرم بهم خیانت کرده .وقتی اینجوری رفتار کردی .

چرا نباید مردها نگران باشن زنشون خیانت میکنه؟مردی که زنشو درک نمیکنه و تو شرایط سخت زندگی و شرایط بد روحی پشت زنش نیست و حمایتش نمیکنه خیلی بیشتر لایق خیانته تا زنی که با بچه ۶ ماهه نمیتونه وقت و بی وقت رابطه داشته باشه!!!

این شعارهای مسخره رو که باعث خیانت مردهای هول میشه رو بذارین کنار

تو این کشور به اندازه کافی به زنا ظلم میشه.

یه بچه مگه چقدر انرژی میگیره خیلیا چندتا بچه دارند شاغل هم هستند به خونه زندگی شون میرسند شوهرشون هم ...

آره

همش تو خونه تنهام

آره

منم مقصرم

کاش مردا یکم سرد بودن

دنیا گلستان میشد

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱❣💚🧘گاهی صدای خرد شدن استخوان هایم را میشنوم و باز صبح که میشود برمیخیزم و خودم آتل میبندم و میگویم باید ادامه دهم... میدونم که باید به اهدافم برسم هرچند که یکم دیر شده باشه هرچند که چند سالی سر در گم شده باشم... ولی هیچوقت تسلیم نمیشم.  من ازدواج کردم و بچه دار شدم  و گاهی پرچم سفید نشون دادم که اهای روزگار من تسلیمم... ولی روزگار خوب میدونه  خودمم خوب میدونم که من آدم تسلیم نیستم... اصلا روزی که هدف نداشته باشم روز مرگ منه.... امروز اینو مینویسم به یادگار که وقتی ۶ ماه بعد زمانی که اولین استارت موفقیتم رقم خورد بیام و بگم دختر دمت گرم.... از امروز ۵ ماه وقت دارم نظام مهندسی نظارت و اجرا قبول بشم    که میشم .... راهم سخته خوب میدونم با بچه ۱۸ ماهه و خونه داری و همسرمم نمیتونه زیاد خونهو ..... ولی من میتونم چون خودمو میشناسم.... با تولد دو سالگی پسرم اولین قبولی نظام مهندسیمو جشن میگیریم و بعد میرم سراغ محاسبات... اونم میگیرم ... من به خودم بدهکارم خیلیییییییی.... باید نتیجه تمام زحماتمو ببینم و به خودم افتخار کنم. چون من کارهایی کردم که کمتر کسی انجام داده .... یادت باشه دختر تو دختر روزهای سختی... ولی چه شیرینی بعد روزهای سخت در انتظارته... خدایا مثل همیشه تو کمکم کن تو یاورم باش تو حمایتم کن تو بهم اراده بده ... خدایااااااا دوست دارم .

همسر من برعکسه من گرم بودم ولی اون شاید دو هفته یکبار بهم نزدیک بشه یا دیگ خونه پرش هفته ای یبار

مثلا از وقتی ماه رمضون شروع شده کلا دوبار رابطه داشتیم 

اوایل اذیت میشدم ولی الان خودمم سرد شدم

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
چرا نباید مردها نگران باشن زنشون خیانت میکنه؟مردی که زنشو درک نمیکنه و تو شرایط سخت زندگی و شرایط بد ...

بخدا دست خودم نیست

تنهایی سخته

دور از خانوادت باشی

هیچ کمکی نداشته باشی

بدبختی هورمون های کوفتم هن نمیدونم چه مرگشونه

ماه به ماه یاد رابطه نمیفته

نمیدونم از شیردهی یا چی

ما زنا خیلی بیچاره ایم!

تو هر شرایطی باید به فکر خیانت ندیدن باشیم

خود همسرم شاهد هست من شده ساعت ۵ صب ۲ شب هر وقت بی وقت با شیردوش دارم واسه پسرمون شیر میدوشم

نمیدونم

فک کنم واقعا افسرده شدم

خیلی تنهایی کشیدم تو این ۵ سال

همسر من برعکسه من گرم بودم ولی اون شاید دو هفته یکبار بهم نزدیک بشه یا دیگ خونه پرش هفته ای یبار مث ...

برو خداروشکر شکر کن

مرد گرم رو سیر کردن هنر میخواد

چرا نباید مردها نگران باشن زنشون خیانت میکنه؟مردی که زنشو درک نمیکنه و تو شرایط سخت زندگی و شرایط بد ...

عزیزم مرد جماعت همیشه دست پیشو میگیرن که پس نیوفتن منم با یه مردی زندگی میکنم که نه درک درست حسابی از زن جماعت داره نه میخواد درست و حسابی درمورد زن بدونه .من نمیگم که شوهر من اله و بله .بلکه میبینم و دیدم که همیشه میگه اگه این کارو نکنی ال میشم بل میشم و فلان میکنمو بهمان میکنم .شوهر من نه حتی شوهر خواهرم شوهر دوستم همش همینو میگن به زناشون .

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
عزیزم مرد جماعت همیشه دست پیشو میگیرن که پس نیوفتن منم با یه مردی زندگی میکنم که نه درک درست حسابی ا ...

ما با طرز فکر غلط و فرهنگ اشتباهمون مردا رو خراب کردیم از بس باج اضافه بهشون دادیم پررو شدن

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
بخدا دست خودم نیست تنهایی سخته دور از خانوادت باشی هیچ کمکی نداشته باشی بدبختی هورمون های کوفتم ...

به خاطر شیردهیه

عزیزم مرد جماعت همیشه دست پیشو میگیرن که پس نیوفتن منم با یه مردی زندگی میکنم که نه درک درست حسابی ا ...

نمیدونم اما فک میکنم ابن از ضعف رفتاری شما و یا خانم هایی مثل شما باشه که همسراتون اینقدر وقیحانه از خیانت صحبت میکنن و ازش به عنوان تهدید استفاده میکنن.

شاید اگر اولین باری که همچین حرفیو میزدن با واکنش سفت و سخت شما رو به رو میشدن و دو چندان بدتر پاسخ حرفشونو میگرفتن تا اخر عمر دیگه چیزی نمیگفتن!یا اگرم میخواستن بگن مطمئن بودن که دیگه شمارو توی زندگیشون ندارن.

این اصلا درست نیست که زن یا مرد تحت هر شرایطیم که باشن بخوان از خیانت صحبت کنن.

واقعا ارزش انسان خیلی بیشتر از یه همخوابیه نیم ساعتس‌.

شرافت ادم زیر سوال برده میشه با همچین زندگی