2777
2789
عنوان

دکتر طب سنتی متخصص در مشهد

2595 بازدید | 11 پست

دوستانی چند سال یبوست و سنگ کلیه اذیتم میکنه

شنیدم شخصی در مشهد از روی نبض و سنوگرافی مشکلات رو درمان میکنه

کسی آدرس و تلفن ازش داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداخیرتون بده رفتم پیش استاد نبوی با یک شربت سنگ کلیه ام افتاد و یک برنامه غذایی برا ...

از استاد نبوی چجوری باید وقت بگیرم ،تو نت سرچ کردم چیزی نیومد

ممکنه تلفشون لطف کنین

خداخیرتون بدهرفتم پیش استاد نبویبا یک شربت سنگ کلیه ام افتاد و یک برنامه غذایی برای یبوست دادنکه تا ...

سلام میشه برنامه غذایی برای یبوست اینجا بگین من مشهدنمیتونم بیام اینجاهم که دکتراش اصلا قبول ندارم

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عطاری حکمت گیاه قاسم آباد مشهد افتضاحه برخورد کارکنان نحوه ی معاینه که اصلا نبض نمی گیره برا بعضیا رو کاغذ نقاشی میکشه و میگه الان کجاهای بدنت مشکل داره از رو اون نقاشی برا افراد دیگه نقاشی نمی‌کشه در عوض یکسری سوالات مزخرف میپرسه حریم شخصی اونجا معنایی نداره هر فردی جلوی مراجعین دیگه ویزیت میشه کارکنان تحمل کوچک ترین انتقادی رو ندارن و اصلا سلامت روان رو اونجا احساس نمیکنی برا مادرم از رو نقاشی که کشید گفت مثلا اینجا کبد و عروق و قلبت هستن که کاملا سالمن و خداروشکر دیابت و فشار خون نداری و فقط زانو هات مشکل دارن در صورتی که مادرم کبد چرب با گرید بالا داره و قلبش رو هم آنژو کردهو متأسفانه دیابت داره و انسولین میزنه گفت قند مادرم ۱۳۰ هست همینطوری با نگاه به چهره ولی قبلش قند مادرم رو با دستگاه گرفته بودیم ۳۵۰ بود