2777
2789
عنوان

مرام توی بلایند دیت وینی

409 بازدید | 24 پست

من استایلش رو خیلی دوست دارم ولی خب قیافش متوسطه ....ولی از همه بیشتر اخلاقش نظرم رو جلب کرد...کلا کاراکترش برام جالب بود ...ولی یک نفر دیگه بود اسمش مجید بود فکر کنم.....اون من حس میکنم ادمی بود که کلا گارد داشت ..البته کاری به اون پارتش ندارم که گفت دختر نباید پا به پای پسر غذا بخوره...منم تعجب کردم که این چه معیاریه  ..ولی هدفش فکر کنم این بود که دختری که مدنظرش هست باید خیلی با کلاس و چمیدونم با وقار باشه  و وغرور باشه و اینا و مثلا تو فاز این بود که من ادم مغروریم و خواست کاریزماتیک باشه و اینا ولی با یه سری اکت هایی که داشت و حرف هایی که زد کارش رو خراب کرد...در کل اگه یه سری حرف هاش رو بزاریم کنار ..فکر نکنم لایق این همه هیت باشه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشترین کسی که هیت گرف عرفان بود با مجید

من هنوز نفهیمیدم چرا بهش هیت دادن  ...مگه چی گفت..چیکار کرد...تازه تیپش هم خوبه..حالا تایپ من که نبود ...ولی اگه کلی بخوایم نگاه کنیم فیس و تیپ خوبی داشت

اون دختره ستاره هم به نظرم خیلی زیبا نبود ...بیشتر با نمکی و خانومیش بود که اون رو تو دل برو کرد &nb ...

همش عمل خاهر من . کمند سرتا پا عمل بود خیلیم لوس و نچسب بود باهاش حال نکردم