2777
2789

سلام من یه ۱۸سالمه توی تموم این سالها توی کارهای خونه به مامانم کمک کردم حتی برادر کوچیک ترمم از غذاش گرفته تا پوشک عوض کردنش شیر دادن بهش من انجام دادم از کلاس هفتم تا الان ولی همیشه ناراضی بوده مامانم همیشه🤗 امروز گفت هیچ کاری نمیکنی جز اذیت کردن منو این بچه (یه بچه یه شدت لوس زبون درازعه) یه جارو الکی می‌ندازی توی خونه میری منم عصبی شدم گفتم عزیزم من کاری میکنم وظیفم نیست!فقط جهت کمک کردن بهته یا خودت انجام بده کارارو یا حداقل کمتر کار طرف بی ارزش کن :/شروع کرد به جیغ جیغ کردن منم هیچی نگفتم اومدم توی اتاق مقصر منم یا اون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا همین شرایط رو دارم

مادری که مسئولیت نداره و چشمش خوبیای خانوادش رو نمیبینه و هرحا میشینه بد میگه اما با دیگران مهربونه

متاسفانه کاریش نمیشه کرد ما خیلی راه هارو رفتیم نشد، 

به اندازه ای که برنامه هات بهم نریزه کمک کن به قد خودت، بزار هرچقدر میخواد جیغ بزنه، اگه خودتو‌ تیکه تیکه کنی بزاری جلوش بازم سرت جیغ میزنه عزیزم من اینارو همرو کشیدم 

وظیفه تو اینه که درستو بخونی به جایی برسی 

منم دقیقا همین شرایط رو دارم مادری که مسئولیت نداره و چشمش خوبیای خانوادش رو نمیبینه و هرحا میشینه ...

تهش چیکار کنم من دیگه توان ندارم واقعا عزبزم تهش برمیگرده هرچیم میشه بهم میگه تو خوشبخت خنده هات مال دوستاته اونم من شاید بعد از سه ماهه یا بیشتر با دوستام برم بیرون همش خونم

منم دقیقا همین شرایط رو دارم مادری که مسئولیت نداره و چشمش خوبیای خانوادش رو نمیبینه و هرحا میشینه ...

از اینستا سر در میاری؟؟؟

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
تهش چیکار کنم من دیگه توان ندارم واقعا عزبزم تهش برمیگرده هرچیم میشه بهم میگه تو خوشبخت خنده هات مال ...

میفهممت

اصلا خودتو مقصر ندون، خیلی از مامان ها اختلالات دارن که از کودکی شون اومده، مثلا مامان من میگه چرا به شما جهاز بدم بابای من که به من جهاز خوب نداد یا ما همش تو خونه کار میکردیم یا ما که پولی از بابامون نمیگرفتیم چرا شماها انقدر توقع دارید 

یا میکه من ۱۶ سالم بود شوهر کردم شماهم باید سن کم‌ شوهر کنید برید نمیخوامتون، یا حسادت میکنه به رشد و پیشرفت ما

همه صورتشو عمل و .. اینا میکنه به پای پوست جوون ما برسه خوشحال میشه یکی بگه بهش اینا ( بچه هاش) خواهرات هستن؟ قصد ازدواج نداری شما؟

اختلالات که درمان نشن اینکارو با آدم میکنن، و‌ اونا هم سر ما تلافی میکنن، اگه بتونی مشاوره ببریش خیلیی عالی میشه اگرم عصبیه باید یکسری قرص ها مصرف کنه

زندگی با این وضع آدمو‌ پیر میکنه، بهمون حس بد و گناه میدن

بله

میای تاپیک آخرم لطفااا

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده