2777
2789
عنوان

کیا از خونه موندن با شوهرشون خسته شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 28 پست
سرگرمی دارم وقت سر خاروندن ندارم دوتا شغل دارم و باشگاه و دوتا کلاس دیگم میرم کتابم ماهی دوتا میخو ...

همشون همین هستند بعد یه مدت حس می کنی دیگه آنقدرها باهاش حرف نداری که بزنی!

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
منم دارو میخورم  اما داروم مثل سرترالین و فلوکسیتین اثر گذار نیست خودم نذاشتم اون داروهارو بن ...

من سرترالین میخورم به دکترگفتم سردمجازم ی دارو دادبرای افزایش میل جنسی شکرخدا مشکلم رفع شد با وجودی که سرترالین میخورم با وجود دارو میل جنسیم اوکی شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دکتر گفت مشکل از چیه ؟؟

اینکه آدمی بعضی مواقع از حالت روحی روانی بهم بریزه طبیعی ما انسانیم آهن که نیستیم خواه نا خواه محیط رومون اثرمیگذاره من حتی بعضی مواقع به خودکشی  هم فکرمیکردم به نظرم سرترالین بخور اگرمیخوای اسم دارو که برای میل جنسی هم برات بفرستم

بعضی مواقع کم خونی هم باعث اعصاب خوردی میشه 

اینکه آدمی بعضی مواقع از حالت روحی روانی بهم بریزه طبیعی ما انسانیم آهن که نیستیم خواه نا خواه محیط ...

میدونی من ترس و انرژی منفی درونم زیاد شده 

مثلا نمیتونم برم مسافرت چون میگم نکنه تو راه به مشکلی بر بخوریم 

یا خونه نشسته مدمیگم وای حالم بد نشه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
میدونی من ترس و انرژی منفی درونم زیاد شده  مثلا نمیتونم برم مسافرت چون میگم نکنه تو راه به مشک ...

عزیزم تنهاکسی که میتونه کمکت کنه فقطططط خودتی سعی کن برای لذت بردن از زندگیت وابسطه کسی نباشی ی دوش آب گرم ی لیوان چای خواندن کتابهای انگیزشی مثل کتااب ازدولت عشق چهاراثرازفلورانس وقانون توانگری پیشنهاد میکنم درکنارش ی دوره هم دارو مصرف کن مطمئنم حالت خوب میشه

عزیزم تنهاکسی که میتونه کمکت کنه فقطططط خودتی سعی کن برای لذت بردن از زندگیت وابسطه کسی نباشی ی دوش ...

اخه موضوع اینه که موقعی که مثلا خودمو مشهور می‌خوام کنم باز توی اون حالتم فکرم درگیره ...

میدونی من ترس و انرژی منفی درونم زیاد شده  مثلا نمیتونم برم مسافرت چون میگم نکنه تو راه به مشک ...

دمنوش بادرنجوبه بخورعالیه بادرنجوبه ضدترس ودلهره است ازبس من همه چیزامتحان کردم خودم ی پادکترشدم🙂

دمنوش بادرنجوبه بخورعالیه بادرنجوبه ضدترس ودلهره است ازبس من همه چیزامتحان کردم خودم ی پادکترشدم🙂

اخه ناخودآگاه کل روز من درگیر این افکار لعنتی هستم 

مثلا وست غذا پختن ، مثل خوره میاد تو ذهنم که از کجا معلوم این غذا آماده بشه ، من زنده باشم که ازش بخورم ؟!!🤐🤐🤐🤐🤐

اخه موضوع اینه که موقعی که مثلا خودمو مشهور می‌خوام کنم باز توی اون حالتم فکرم درگیره ...

نزارانرژی منفی درگیرت کنه مدام با خودت تکرارکن حالم خوبه خوشبختم حتی بنویس شبها موقعی که میخوای بخوابی از موقعی که سرت میگذاری روبالشت تا خوابت ببره مدام بگوخدایاشکرت که حالم خوبه آرامش دارم ذهنت گول بزن

نزارانرژی منفی درگیرت کنه مدام با خودت تکرارکن حالم خوبه خوشبختم حتی بنویس شبها موقعی که میخوای بخوا ...

نمیشههههههه سختههههه😢😢😢😢😢😢

اخه ناخودآگاه کل روز من درگیر این افکار لعنتی هستم  مثلا وست غذا پختن ، مثل خوره میاد تو ذهنم ...

برنامه ایتا داری استاد عرشیانفرفایلهای صوتی خیلی خوبی داره مت درحینژ که کارهای خونه انجام میدم گوش میدم ذهنم درگیرحرفهاش میشه دیگه جایی برای انرژی منفی نمیمونه

فکرنکن که من از روی بدون. مشکلی دارم این حرفهارو. میزنم نه همه مشکل دارن باید بتونی مدیریتش کنی

من سرترالین میخورم به دکترگفتم سردمجازم ی دارو دادبرای افزایش میل جنسی شکرخدا مشکلم رفع شد با وجودی ...

اسم اون داروکه کنارش میخوری رو میگی به دکترم بگم؟ 

من عاشق سرترالینم اما بخاطر میل جنسی نمیتونم بخورم