2777
2789
عنوان

نذری؟!

87 بازدید | 19 پست

سلام خانما طاعات عبادتون قبول درگاه حق باشه....من می خوام ۲۷رمضان برای باردار شدن نذری بدم ..بنظرتون چ نذریی خوبه مندخودم می خواستم با یه خانمی برا ۵۰۰نفر اش بپزیم خیلیهای دیگم کمکمون کرده بودن ولی شوهرم اجازه نداده و هی بهون اورد الانم میگهیه چیزی بخر ببر مسجد منم می خوام یه چیزی باشه زود جواب بگیرم ازش 🥺🥺

نمک 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لقمه سنگک سبزی پنیر خرما بده 

مامانم بچه میخواست حلوا نذر کرده سه کیلو برنج خام سه کیلیو عدس و پشم شتر خریده بود

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

شیر گرم ب نیت حضرت علی اصغر  نون پنیر سبزی ب نیت حضرت رقیه نمک ب نیت حضرت زهرا  یا خرما ...

منم خودم تو نظرم حلوا هس 

پنچ ساله اقدامم دیگه هر دریو رفتم می خوام اینم امتحان کنم

واقعا ینی زود جواب میگیرم ازش 

خیلیارو دیدم جواب گرفتن برامنم دعاکن گلم ۸ساله منتظرم بچه میخوام

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نتیجه گرفته بود ازش 🥺

اره الان من و داداشم و داره 

مامانم هر سال ایام فاطمیه از اون موقع نذر داره به یه نیازمند یه چندکیلو برنج عدس دو سه تا سویا ماکارونی میده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

به روی جفت چشام ان شاالله برا همتون دعا میکنم 

چشاتون بی بلا عزیزم الهی حاجت رواشین گلم

اره الان من و داداشم و داره  مامانم هر سال ایام فاطمیه از اون موقع نذر داره به یه نیازمند یه چ ...

الهی ان شاالله خداجون شما رو براش نگه دار و ایشونم برای شما ...ولا منم ان شاالله امسال نذری بدم قسم خوردم باردار بشم هر سال ۲۷رمضان و نذری بدم