mahi1374 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 1527 عنوان کمک کمک کمک فوری فوری فوری 108 بازدید | 9 پست بعد مدتها مخام قیمه بپزم برای فردا ناهار شوهرم هست لپه رو تازه خیس دادم چقدر باس خیس بخوره؟؟لطفا نکاتی ک قیمه تون خوشمزه میشه رو هم بگین ممنونبوج بوج 1403/01/11 | 17:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صدرای عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 1028 توی لپه موقع جوش مقداری جوش شیرین بریزید اندازه نصف قاشق مرباخوری تا زود بپزه
ladysh عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4976 نمیدونم ولی خیار و با پوست بزار داخل لپه ها نفخش بره اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁
mahi1374 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 1527 توی لپه موقع جوش مقداری جوش شیرین بریزید اندازه نصف قاشق مرباخوری تا زود بپزه عه ممنون
mahi1374 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 1527 نمیدونم ولی خیار و با پوست بزار داخل لپه ها نفخش بره نداارم
fatemeh6077 عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 11885 من خیس نمیکنم چون خیس بخوره نمیپزه. به جاش میجوشونم چهل دقیقه و آبکش میکنم و بلافاصله میریزم تو قابلمه دیگه و آب جوش میریزم سرش البته به نوع لپه هم بستگی داره درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همونجا باشه :)
mahi1374 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 1527 من خیس نمیکنم چون خیس بخوره نمیپزه. به جاش میجوشونم چهل دقیقه و آبکش میکنم و بلافاصله میریزم تو قابل ... نمدونم چ کنممم مخام غذام خوب دربیاد شوهرمم نفخی اقتضاااح
fatemeh6077 عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 11885 نمدونم چ کنممم مخام غذام خوب دربیاد شوهرمم نفخی اقتضاااح داداش منم نفخ داره من همیشه همینجوری درست میکنم به اضافه اینکه توش ادویه زیاد میزنم و همیشه هم از روغن کنجد استفاده میکنم چون اگه نکنم دل درد میگیره اخلاقش چیز میشه 😒 درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همونجا باشه :)
زحل_۵۴ عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 6771 نمدونم چ کنممم مخام غذام خوب دربیاد شوهرمم نفخی اقتضاااح شب خیس کن فردا ایشون بریز دور و دوباره آب کن بزار بجوشه چند دقیقه و آب رو دوباره بریز دور ، نفخش میرهولی اگه خیلی حساسین بعد غذا یکم عرق نعنا یا کمی پودر زنجبیل با آب جوش نبات بخورین
mahi1374 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 1527 شب خیس کن فردا ایشون بریز دور و دوباره آب کن بزار بجوشه چند دقیقه و آب رو دوباره بریز دور ، نفخش میر ... اهااا ممنون ،من میخاسم از امشب بذارم بپزه قشنگ جا بیفته