2777
2789

ماه قبل iui شدم .۲۰روزربعد بی بی چکم مثبت شد ولی بعد چهار روز پریود شدم 😞 فک کنم حاملگی خارج از رحم بود .

الان توی تعطیلات دکترم نیست بهش زنگ بزنم می‌خوام این ماه دوباره iui بشم الان سومین روز قائدگیمه به نظرتون باید قرص کلومیفن بخورم یانه؟ که روز دوازدم برم پیش دکتر؟

یه صلوات برای حل مشکلم بفرس ممنون🙏😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتا ندادی؟

روز ششم فروردین بود که همه آزمایشگاهها تعطیل بودن فقط بیمارستان بود رفتم آزمایش دادم گفت جوابش بعد از تعطیلات میاد😞 

یه پریودی باید بینش فاصله بندازی،اکه پریود قبلیت این اتفاق افتاده باید ماه دوم بعد از ای یو ای، دوبا ...

یعنی این ماه دیگه نرم واسه iui?

یعنی این ماه دیگه نرم واسه iui?

نه همه دکترا روالشون همینه،شاید اصلا باردار باشی،شنیدم که پریود میشن بعضیها،منم پارسال همین موقع با ای یو ای باردار شدم ولی خارج رحمی بود 

نه همه دکترا روالشون همینه،شاید اصلا باردار باشی،شنیدم که پریود میشن بعضیها،منم پارسال همین موقع با ...

نه خونریزی شدید دارم بی بی چک هم زدم منفی بود 

نه دیگه دکتر نرفتم،طبیعی هم که سالهاست نمیشم،بعد ماه رمضان میرم آی وی اف

انشالله هرچه زودتر خدا دامنت رو سبز کنه به حق این ماه مبارک🤲