2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته انقد گریه کردم با زبون روزه دیگه جون ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 31 پست
نه بابا دیگه ادم درست کجا پیدا میشه وقتی یکی باشه براه باشه سر چیزای مسخره بهم بزنی خودتو بدبخت کرد ...

آره عقدیم نه هنوز نرفتیم برو تاپیک قبلی رو بخون ببین سر چه چیزایی دعوا کردن باهام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقدم هنوز خونه خودم نرفتم 

خوب بچه که نیستی دلیلی نداره اصلا تا این حد پیش برن،بنظرم باهاشون بحث نکن اگه فکر می‌کنی حق با اونا نیست فقط سکوت کن تا آرامش خودت بهم نخوره از من به تو نصیحت

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
نه تا این حد ولی بی محلی می‌کنن

زودتر بری سر خونه زندگی خودت بهتره راحت میشی بعدشم روابطتو باهاشون به حداقل میرسونی خلاص

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
خوب بچه که نیستی دلیلی نداره اصلا تا این حد پیش برن،بنظرم باهاشون بحث نکن اگه فکر می‌کنی حق با اونا ...

صبح تا ظهر هیچی نگفتم هر چی تیکه انداختن ظهر خواهرم اومده به من میگه تو به شوهر من سر فلان چیز بی احترامی کردی از اونور مامانم حمله کرد من خواستم دفاع کنم از خودم گرفتن زدن

عقدم هنوز خونه خودم نرفتم 

عزیزم خوددار باش .محکم بگو من زن قوی ای هستم ..اولا خانوادت باید بگن به خانواده شوهر رو نده ولی برعکسن .اینم درست میشه .بهونه بیار .بعدم توکل به خدا یادت نره .زودتر برو خونه شوهر تا راحت شی بعدا قدرتو میفهمن

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

عزیزم خوددار باش .محکم بگو من زن قوی ای هستم ..اولا خانوادت باید بگن به خانواده شوهر رو نده ولی برعک ...

نمی‌دونم عذاب وجدان نمیگیره خواهرم انقد خانوادم میندازه به جون من 😔😔 دقیقا وقتی اون میاد خونمون اینجوری میشن