2777
2789

دختر من دوزبانه س 

فقط با برنامه کودک مخصوص که از جای معتبر براش تهیه کردم همین

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من دوزبانه س  فقط با برنامه کودک مخصوص که از جای معتبر براش تهیه کردم همین

از کجا تهیه کردی و روزی چند ساعت براش میذاشتی و از چند سالگی شروع کردی

از کجا تهیه کردی و روزی چند ساعت براش میذاشتی و از چند سالگی شروع کردی

از یکسال و نیمگی شروع کردم

روزی سه تا چهارساعت براش میذاشتم؛ نه اینکه میخکوب بشینه نگاه کنه همینکه صداش فقط به گوشش برسه و گاهی یه نگاه بندازه کافیه...

الان شش سالشه هر شش ماه براش سری جدید سفارش میدم و خودش هم از اول خیلی علاقه داشت بهشون؛ الان یکسال بیشتره که دیگه کامل کامل با لهجه اصلی حرف میزنه و حروف و اعدادم میخونه و مینویسه

از تو تلگرام از دکتر امینی براش سفارش میدم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
مهد گذاشتیش یا با کارتون؟

مهد هم گذاشتم ما خودمون زبونمون فرق میکنه بعدش خارج از کشور رفتیم کلا یه زبان دیگه وقتی دوباره اومدیم اینجا تو مهد کلا فارسی بود 

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
از یکسال و نیمگی شروع کردم روزی سه تا چهارساعت براش میذاشتم؛ نه اینکه میخکوب بشینه نگاه کنه همینکه ...

دکتر امینی شنیدم...دختر من ک سه سالشه باید هر ماه براش تهیه کنم؟