دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم میرسندنه به سکوت هم… سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️ https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079 دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم
دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم میرسندنه به سکوت هم… سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️ https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079 دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم
میدونید بچه ها اصولش اینه شما برید دانشگاه درس بخونید رشته های مهندسی.، پزشکی ، انسانی به اسم تجارت شناخته میشه فرهنگ ، تکنولوژی و هنر یاد می گیرید به نظر برای موفقیت سعی کنید یک تعصبی نباشی به حرف سالمندان خرفت هم گوش ندید این ها خودشون با هم معامله می کنن به شما گیر میدن مگر مشکل حاد باشه که باید بزرگ ها در جریان گذاشت مثلا اذیت آزار و روحی از جانب خودش یا متحدانش مثلا این چند وقته به مست زن و شوهر رذل دیوانه خاله زنک کودن ابله سلیطه ج نده و موذی شیاد افتادن دنبال هی مزخرف پست مزخرف خاله زنک بازی لاشی بازی وحشی دهاتی های موذی پیت پلید گریگوری بی سواد درست مثل سالمندان خرفت روانی خشن نامنعطف دیوانه هی غر بزنن عیب ایراد بگیرن قاتی دارن زده به سرشون به هرحال به نظرم برای گسترش ارتباط دو کار لازم و ملزوم یک اینستاگرام یک سفر البته این وسط درس هم بخونید هرچند آدم تو این جامعه نابود میشه هیچی نیست الا یه مغز نخودی خرس هیئت فضول لوس ننر موذی خاله زنک فقط به صرف اینکه ج.نده یه گه تر تنه لش تر موذی تر پست پلید به کل یع نر خر تنه لش،شیاد عیاش روانی آشغال خاتم الان با دروغ دغل حقه بازی همه جاست بزرگتر ها زورشون نمی رسه خشمشون سر ما خالی می کنن بعد نکته دردناک قضیه اینه خودش شوهرش زر میزنن نق میزنن مزخرف می بافن میگن آمریکایی بعد باربی دیزنی ها چی خوراکی هیچی فقط،خفه شو مزخرف نگو این وسط خوش به حالت سلیطه دهانی لوس ننر تنه لش موذی عیاش وحشی با اون شوهر پستت با دروغ دغل حقه بازی همه جا رو اوراق کردید از اول بچگی پست پلید موذی لوس ننر حیوون گوز بی سرف بودید با بدجنسی همه چی رو گرفتید اینم روش هرزه های عوضی به حیوون کثافت مواد فروش دهاتی کودن پست پلید گوز خاله زنک زگیل عن فرستادید سمت من یه مواد فروش فضول تنه لش دیکتاتور زن شوهر تنه لش کودن خاله زنک پست فطرت روانی ضمنا خاله زنک فضول عوضی خدایا کارمون کجا کشیده یه زن شوهر فضول فاسد مغز نخود هیکل خرس گه زاده افتادن دنبالمون عر میزنن خاله زنک بازی درمیارن می خوام جذاب شم اوه اوه عشق شوهر دهاتی خاله زنک وحشی دیپلمه فضول اومد با شوهر تنه لش پست پلید بی شعور حیوونش کثافت پلید حیوون عوضی فضول روانی بی شرف