2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

195 بازدید | 7 پست

سلام دیشب با این شماره 989233785474 به من زنگ زدن گفتند شما برنده جایزه شدید از طرف رادیو و قرعه کشی شده بین شماره های همراه اول و 5 ام شدید بعد یه شماره دادن و ادرس و گفتند زنگ بزنید به این شماره که من زنگ زدم تلفن گویای رادیو بود و یه پیامک از طرف نرم افزار اوانو برام اومد که گفتند کدو بخونید من خوندم  بعدم گفتند چه حساب هایی دارید من اسم سه تا بانکو گفتم بعد که شماره کارت خواستند شماره کارت ندادم بهشون بعدم که قطع کردم نرم افزار اوانو نصب کردم و دیدم وارد حسابم هستند که نشست های فعالو خاتمه دادم الان ممکنه مشکلی پیش بیاد؟تراکنشی هم توی اوانو انجام نشده بود

اینهمه گفتن اینجور تماسا و وعده الکیه چرا باز جوابشونو میدین ، لینک باز نکنید هک میشید . برو بانک بگو ، اگه لازمه رمزتم عوض کن 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای شما خوابید این همه پلیس پیام می‌فرسته میگه این پیام های که می‌فرستم شماره برنده شدید سهام عدالت چیزهای دیگه کلاهبرداریه طمع کردی کد فرستادی دیگه حسابتو خالی میکنن